YKK Leaders 21 a Waseda Egyetemen

Waseda Egyetem
Mesterképzés/PhD fokozat

Határidő: 2014. október 10.
Tanulmány: Japánban
A tanfolyam 2015. áprilisában kezdődik

Rövid leírás:

Ez az ösztöndíj olyan hallgatónak ítélik oda, aki felvételi vizsga után (AO módszer) felvételt nyert a Nemzetközi Graduate Programba (Mester- vagy Doktori Program).

Fogadó intézmény (ek):

Waseda Egyetem Japánban

Tanulmányi terület:

Tudomány és mérnöki tudomány

Díjak száma:

1 mesterjelölt vagy 1 doktorjelölt

Célcsoport:

A pályázóknak rendelkezniük kell az alábbi országok (köztük Mongólia) állampolgárságával: Délkelet -Ázsia, Dél -Ázsia, Nyugat -Ázsia, Közép -Ázsia, Afrika. ÉS a pályázóknak alapképzettséggel vagy további diplomával kell rendelkezniük a fenti országok és területek egyetemein.

Ösztöndíj értéke/zárványok:

-Tandíjat és díjakat biztosítunk.
-200 000 JPY/hó napi költségek.
-Körjáratos repülőjegy Japánba és Japánból biztosított | -2 év legfeljebb mesterjelölt számára
-legfeljebb 3 év doktorjelölt esetén

Jogosultság:

A pályázóknak az alábbi feltételeknek kell megfelelniük ahhoz, hogy jogosultak legyenek az ösztöndíj ellenértékére:

A Graduate Schoolba való belépés vágya
A jelentkezőknek elkötelezetteknek kell lenniük, hogy az általuk választott Waseda adott posztgraduális iskolájában tanuljanak.
Állampolgárság / régió
A kérelmezőknek Délkelet -Ázsia, Dél -Ázsia, Nyugat -Ázsia, Közép -Ázsia, Afrika vagy Mongólia állampolgárainak kell lenniük.

A tartózkodási hely
A jelentkezőknek külföldről kell jelentkezniük erre a programra.

Akadémiai háttér
A jelentkezőknek alapfokú végzettséggel vagy további diplomával kell rendelkezniük Délkelet -Ázsia, Dél -Ázsia, Nyugat -Ázsia, Közép -Ázsia, Afrika országaiban és területein vagy Mongólia.


Életkor

A pályázóknak 30 éves koruk alatt kell lenniük a mesterképzésben, vagy 35 évnél fiatalabbak a doktori képzésben a Graduate -be való beiratkozáskor. Waseda Egyetem iskolája.

Pályázati utasítások:

A pályázóknak először regisztrálniuk kell az interneten, majd be kell nyújtaniuk a pályázati dokumentumokat hozzászólás. A részvételi jelentkezések határideje 2015 áprilisában 2014. október 10..

​​

Fontos, hogy olvassa el az irányelveket, és keresse fel a hivatalos weboldalt (az alábbi linken), ahol részletes információkat találhat az ösztöndíjra való jelentkezésről.

Weboldal:

Hivatalos ösztöndíj -webhely:http://www.sci.waseda.ac.jp/eng/admissions_mp / ösztöndíjak/

.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.