UNESCO/ISEDC társszponzorált ösztöndíjprogram

UNESCO
Képzési diploma

Határidő: 2020. április 3. (éves)
Tanulmány:
A tanfolyam 2020 októberében kezdődik


Rövid leírás:

Az UNESCO 20 UNESCO/ISEDC társszponzorált ösztöndíjat bocsát rendelkezésre a kapacitásépítés és a humán erőforrások fejlesztésének fokozása érdekében a fenntartható és megújuló energiaforrások területén a fejlődő országokban és az átmeneti országokban. Az ösztöndíjak keretében folyó képzési tevékenységek tarthatók az Orosz Föderáció speciális intézményeiben. Az oktatási közeg angol lesz. Az ösztöndíjakat az UNESCO II. Kategóriájú Nemzetközi Fenntartható Energiafejlesztési Központtal (ISEDC) együtt kínálják Moszkvában (Orosz Föderáció), és az ösztöndíj 1 hónapos, 2020. október 5-től október 30-ig tart.

A fiatal jelöltek támogatható tanulmányi területei a következők:

(a) Energia és fenntartható fejlődés;
(b) Az energiaforrások ökológiai kezelése;
c) Megújuló energia;
d) Fenntartható és megújuló energiatermelés.

Fogadó intézmény (ek):

Nemzetközi Fenntartható Energiafejlesztési Központ (ISEDC) Moszkvában

Tanulmányi szint/terület (ek):

1 hónapos energetikai és fenntartható fejlődési képzés; az energiaforrások ökológiai kezelése; megújuló energia; valamint a fenntartható és megújuló energiatermelés.

Ösztöndíjak száma:

20

Célcsoport:

Jelöltek a fejlődő országokból és az átmeneti országokból, amelyek UNESCo tagállamok és társult tagállamok.

Ösztöndíj értéke/zárványai:

• A kedvezményezettek mentesülnek a tandíjfizetéstől a tanulmányok/képzések teljes időtartama alatt.
• Az ösztöndíjasok a fogadó intézmény által biztosított tanácsadói vagy tanulmányi igazgató felügyelete alatt tanulmányokat/képzéseket végeznek.
• Az adományozó kormány havonta, helyi szinten fizet ösztöndíjakat a kedvezményezetteknek valuta. A 450 amerikai dollár összegű ösztöndíj a megélhetési költségek, például szállás, étkezés, zsebköltségek és egyéb költségek fedezésére szolgál. Az adományozó határozza meg a kedvezményezetteknek juttatandó ösztöndíj összegét.
• Az ISEDC segít szerény lakások megszerzésében a társak számára.
• Az UNESCO fedezi az oda-vissza út költségeit. nemzetközi utazás a leggazdaságosabb áron és a legközvetlenebb járat.
• Az UNESCO egyszeri utazási támogatást fizet 100 amerikai dollár értékben.
• Egészségbiztosítás azok számára, akik egészségügyi szempontból alkalmasnak nyilvánították UNESCO orvosi szolgálat.

Jogosultság:

A meghívott fejlődő országokból és az átmeneti országokból érkező pályázóknak legalább BSc diplomával vagy BA közgazdász végzettséggel kell rendelkezniük. több mint 35 éves. Angol nyelvtudással kell rendelkezniük.

Pályázati útmutató:

Minden kérelmet az UNESCO Nemzeti Bizottságának jóvá kell hagynia, és megfelelően kell kitölteni angol vagy francia nyelven. A pályázatok benyújtásának határideje: 3 2020. április.Minden meghívott tagállam legfeljebb 2 jelöltet nevezhet.

Fontos, hogy látogasson el a hivatalos weboldalra (az alábbi linken), ahol részletes információkat talál az ösztöndíjra való jelentkezésről.

Weboldal:

Hivatalos ösztöndíj -webhely: http://www.unesco.org/new/en/fellowships/programmes / unescoisedc-co-sponsored-fellowhips-program/

.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.