Top 10 tudományos, mérnöki, technológiai ösztöndíj külföldi hallgatóknak

A természettudományi, mérnöki és technológiai területek népszerű tanulmányi területek, amelyeket külföldi kormányok ösztöndíjak és ösztöndíjak támogatnak, egyetemek és nemzetközi szervezetek. Nemzetközi ösztöndíjakat kínálnak egyetemi karok/természettudományi tanszékek vagy technológiai egyetemek, hogy vonzzák a legjobb nemzetközi hallgatókat a tudomány, a mérnöki és a technológia területén.


[email protected] ösztöndíjak nemzetközi hallgatóknak (Belgium)
A A [email protected] ösztöndíjak motivált és tehetséges nemzetközi hallgatóknak szólnak, akik érdeklődnek a KULeuven Természettudományi Karának nemzetközi mesterképzésében való részvétel iránt. Az ösztöndíj összege legfeljebb 8000 euró lehet 1 évre. Az ösztöndíj mindig fedezi az 1 éves tandíjat, a biztosítást és az alapvető egészségbiztosítási fedezetet. A megélhetési költségekre megítélt összeg eltérő lehet.

TU Delft Kiválósági ösztöndíjak nemzetközi hallgatóknak (Hollandia)
A Delfti Műszaki Egyetem számos kiválósági ösztöndíjprogramot kínál nemzetközi diákok. A Justus & Louise van Effen ösztöndíj egyike ezeknek a programoknak, és célja, hogy anyagilag támogassa a kiváló nemzetközi MSc hallgatókat, akik a 40 technológiai és tudományos tudományág egyikét szeretnék tanulmányozni a TU Delftben. Az ösztöndíjak a tandíjat és a megélhetési költségek havi juttatását fedezik.

A Genfi Egyetem Kiválósági Mester Ösztöndíjai (Svájc)
Az Egyetem Természettudományi Kara Genf ösztöndíjakat kínál bármely egyetem kiemelkedő hallgatói számára, akik a következő tudományágakban szeretnének mesterképzést folytatni: csillagászat, biológia, kémia és biokémia, földtudományok, környezettudományok, számítástechnika, matematika, gyógyszerészet és fizika. A kiválósági ösztöndíj évente 10 000–15 000 CHF összegű támogatásból áll.

A Nottingham Trent Egyetem tudományos ösztöndíjai nem uniós hallgatóknak (Egyesült Királyság)
A Nottingham Trent Egyetem ösztöndíjakat kínál nemzetközi (nem -EU) hallgatók, akik jogosultak nappali tagozatos mesterképzésekre a Természettudományi és Technológiai Iskola keretében. Az ösztöndíjak a tandíj 50% -át fedezik.

UWA Science International posztgraduális érdemi ösztöndíjak (Ausztrália)
A Nyugat -Ausztráliai Egyetem Természettudományi Kara nemzetközi hallgatóknak kínál számú posztgraduális érdem ösztöndíjat a teljes díjat fizető nemzetközi hallgatóknak, akik tanfolyamon mesterképzést kezdenek a Természettudományi Karon. Az ösztöndíjak értéke 12 000 vagy 6 000 dollár.

A Tokiói Egyetem Természettudományi Egyetem ösztöndíjai nemzetközi hallgatóknak (Japán)
A Tokiói Egyetem Graduate School of Science új ösztöndíjat alapított „Graduate School of Science (GSS) ösztöndíj nemzetközi hallgatóknak” néven, amely pénzügyi támogatást nyújt a nemzetközi hallgatóknak összesen öt évig a mesterképzésre való beiratkozástól kezdve a hároméves időszak végéig PhD kurzus. Ez az ösztöndíj havi 150 000 jen ösztöndíjat biztosít.

Az Amszterdami Egyetem Tudományos Tehetség Ösztöndíja
A Természettudományi Kar által kínált Amszterdami Tudományos Tehetség Ösztöndíj (ASTS) célja tehetséges diákok Hollandiából és az Európai Unióból / Európai Gazdasági Térségből, akik természettudományos mesterképzést választanak. Ez egy teljes ösztöndíj, amely évente 10 000 euró, legfeljebb két tanévre. Ez fedezi a tandíjat és a megélhetési költségek egy részét.

SINGA Graduate Award in Science and Engineering (Szingapúr)
A SINGA olyan kitüntetés, amelyet kiváló egyetemi és/vagy mesterképzéssel rendelkező nemzetközi hallgatóknak ítélnek oda eredményeket, és erős érdeklődést mutat a Szingapúri Egyetem Tudományos és Mérnöki Doktori (PhD) doktori (PhD) megszerzéséhez vezető kutatás iránt. A díj pénzügyi támogatást nyújt akár 4 éves PhD tanulmányokhoz, beleértve a teljes tandíjat, havi ösztöndíjat, települési támogatást és repülőjegy -támogatást.

Cavendish Research PhD ösztöndíjak a Westminsteri Egyetemen (Egyesült Királyság)
A Cavendish Research PhD ösztöndíjak egyedülállóan a fejlődő országok hallgatói számára szólnak akik a Westminsteri Egyetemen szeretnének tudományos és technológiai kutatói diplomát szerezni. Az ösztöndíjak a teljes tandíjat fedezik.

A Sydney -i Egyetem Dean nemzetközi posztgraduális ösztöndíjai a Természettudományi Kar számára (Ausztrália)
Az Egyetem Természettudományi Kara Sydney korlátozott számú nappali tagozatos posztgraduális kutatási ösztöndíjat kínál kiváló nemzetközi hallgatóknak, akik kutatási doktori fokozatot (PhD) szeretnének elvégezni a Természettudományi Karon. Az ösztöndíj az akadémiai tandíj teljes költségéből és ösztöndíjból áll.

A World Academy of Science (TWAS) ösztöndíjak
A világ legnagyobb dél-déli PhD és posztdoktori kutatási ösztöndíjprogramjával a TWAS segíti a pályakezdő kutatókat abban, hogy oktatást és tapasztalatot szerezzenek a globális tudományos intézményekben. A TWAS -nak jelenleg több mint 460 PhD ösztöndíja van nyolc országban 13 partnerrel, és több mint 150 posztdoktori ösztöndíj kilenc országban 16 partnerrel. Az ösztöndíjak havi juttatást és/vagy szállást foglalnak magukban.

Schlumberger Alapítvány Kar a Jövőbeli Ösztöndíjakért Nőkért
A 2004 -ben elindított Kar a Jövőért program ösztöndíjakat ítél oda nők a fejlődő és feltörekvő gazdaságokból, hogy PhD vagy posztdoktori tanulmányokat folytassanak a természettudományok, a technológia, a mérnöki tudomány és a matematika (STEM) tudományágakban világszerte vezető egyetemeken. A támogatások az elszámolható költségek tényleges költségein alapulnak, évente legfeljebb 50 000 USD a PhD képzések és legfeljebb 40 000 USD a poszt-doc programok esetében.
  • ]
  • .
    Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.