Top 10 nemzetközi ösztöndíj afrikai diákoknak

Afrika a világ egyik legfontosabb régiója, amely sok fejlesztési támogatásban részesül. E támogatások egy része fejlesztési ösztöndíj formájában nyújtható afrikai diákoknak, hogy külföldön folytathassák tanulmányaikat. Ennek célja a humán erőforrás fejlesztése és a régió kapacitásépítésének javítása. A tudósok4dev.com felsorolja a tíz legjobb nemzetközi ösztöndíjat, amelyeket kifejezetten afrikai diákoknak szánnak.


A MasterCard Foundation Scholars Program for Africa (USA, Kanada, Afrika) < br> A MasterCard Alapítvány ösztöndíjasainak elképzelése az, hogy oktatásban és képzésben részesítsék afrikai fiatalokat, akik gazdaságilag hátrányos helyzetben vannak, és hozzájárulnak a kontinens átalakulásához. Ez az 500 millió dolláros program biztosítja a középiskolai és egyetemi hallgatók számára azokat a tudást és vezetői készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy hozzájáruljanak a gazdasági és társadalmi fejlődéshez Afrikában. A tudósok pénzügyi támogatást kapnak díjakért, egyenruhákért, könyvekért és kellékekért, szállításért, szállásért és ösztöndíjakért.

Lásd még African Leaders of Tomorrow Awards a kanadai egyetemeken

Ausztrália Awards Afrikában (Ausztrália)
Az ausztrál kormány ösztöndíjakat és ösztöndíjakat ajánl fel az Ausztrál Awards keretében az afrikai szakemberek számára, hogy mesterképzéseket végezzenek az ausztrál egyetemeken. Az ösztöndíj -juttatások általában tartalmazzák: teljes tandíjat, oda -vissza repülőutakat, letelepedési támogatást, megélhetési költségekhez való hozzájárulást (CLE), tengerentúli hallgatói egészségügyi fedezetet (OSHC) stb.

Nottingham Developing Solutions ösztöndíjak (Egyesült Királyság)
A Developing Solutions ösztöndíjak olyan nemzetközi hallgatók számára készültek, akik az Egyesült Királyságban, a Nottinghami Egyetemen szeretnének tanulni, és elősegítik a fejlődést. hazájukat. Az ösztöndíjakat Afrika, India vagy a Nemzetközösség egyik országának polgárai vehetik igénybe. Évente 105 ösztöndíjat kínálnak - 30 teljes tandíjat és 75 50% -ot a tandíj ellenében.

Az Edinburgh -i Egyetem Dél -afrikai Ösztöndíjai (Egyesült Királyság)
Az Edinburgh -i Egyetem egy ösztöndíjat ajánl fel posztgraduális mesterképzésre bármely tantárgyat, amelyet az Egyetem felajánl bizonyos dél -afrikai országok hallgatóinak. Az ösztöndíj fedezi a tandíj és az egyetemi szállás tengerentúli arányát, és egy tanévre tartható.

Westminster afrikai oktatási ösztöndíjak (Egyesült Királyság)
Az Africa Education ösztöndíj célja a felsőoktatásban részt vevő oktatási szakember számára szubszaharai Afrika. Az ösztöndíjak fedezik a teljes tandíjat, a szállást az International Students House -ban, a megélhetési költségeket és a Londonba érkező és onnan érkező járatokat.

Loughborough University Graduate School Development Trust Africa Ösztöndíjak (UK)
A Loughborough University Graduate School Development Trust Africa Ösztöndíjak teljes díja ösztöndíjak nemzetközi, nappali tagozaton tanított posztgraduális hallgatók számára, akik jelenleg Afrikában laknak (állandóan laknak). Az ösztöndíjak egy évig fedezik a választott posztgraduális tanfolyam kurzusainak 100% -át.

Oppenheimer Alap -ösztöndíjak
Az Oppenheimer Alap ösztöndíjai olyan diákokat támogatnak, akik korábban dél -afrikai egyetemeken tanultak, és teljes körű tanulmányokat szeretnének folytatni. -időfokú végzettség az Oxfordi Egyetemen. Az ösztöndíj támogatást nyújt a megélhetési költségekhez (legalább 13 863 font).

Ferguson ösztöndíjak afrikaiaknak a SOAS Londonban
Az Allan és Nesta Ferguson jótékonysági tröszt négy Ferguson -ösztöndíjat kínál afrikai diákoknak (afrikai diákok) állampolgárok és Afrikában élők), akik tanított mesterképzést szeretnének elvégezni a SOAS -on. Minden Ferguson -ösztöndíj összértéke 20 619 font, és egy évig tart.

Lásd még: Kormányzás az afrikai fejlesztéshez Ösztöndíjak a SOAS Londonban, amelyek ösztöndíjak azoknak az afrikai hallgatóknak, akik teljes idejű MSc programot folytatnak a kormányzás területén az afrikai fejlesztésért.

Eldred-Waverley ösztöndíj a Linacre College-ban
Az Eldred-Waverley-ösztöndíj a Linacre-ben A főiskola a szubszaharai Afrikából származó diákokat finanszírozza, hogy tanulmányozzák az MSc African Studies tanulmányait Oxfordban. Az ösztöndíjak fedezik az egyetemi és főiskolai díjak 100% -át, a megélhetési költségekhez nyújtott támogatást (legalább 10 397 font), valamint az Egyesült Királyságból érkező oda -vissza repülést.

DRD ösztöndíjak a Szaharától délre fekvő afrikaiaknak (Németország)
A DRD évente korlátozott számú DAAD-érdemi ösztöndíj a kiváló tanulmányi eredményekkel rendelkező szubszaharai afrikai országokból érkező pályázók számára a fejlesztéssel kapcsolatos mesterképzések és PhD-tanulmányok folytatására. Az ösztöndíjak tartalmazzák a havi 650 eurós juttatásokat a mesterjelöltek és 900 euró a PhD -jelöltek számára, valamint az utazási juttatásokat.

.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.