Top 10 Commonwealth ösztöndíjak a Commonwealth országok számára

A Commonwealth Ösztöndíj- és Ösztöndíjterv (CSFP) értelmében a Nemzetközösségi ajánlat tagországai Nemzetközösségi ösztöndíjak


UK Commonwealth ösztöndíjak a fejlődő nemzetközösségi országok számára
A Commonwealth ösztöndíjak fejlődő Commonwealth országok hallgatóinak szánták, akik mester- és doktori képzést szeretnének folytatni az Egyesült Királyságban. Ezeket az ösztöndíjakat az Egyesült Királyság Nemzetközi Fejlesztési Minisztériuma (DFID) finanszírozza. Minden ösztöndíj többek között repülőjegyet biztosít az Egyesült Királyságba és onnan, tandíjat és vizsgadíjakat, személyes tartási támogatást, szakdolgozati támogatást (adott esetben), kezdeti érkezési támogatást.

Commonwealth Shared Scholarships Scheme az Egyesült Királyság egyetemein
Commonwealth ösztöndíjak az Egyesült Királyságban végzett mesterképzéshez a fejlődő Commonwealth országok állampolgárai számára akik egyébként nem tanulhatnának az Egyesült Királyságban. Minden ösztöndíj jóváhagyott tandíjat és vizsgadíjat, jóváhagyott repülőjegyet biztosít az Ön hazájából az Egyesült Királyságba, és visszatér a díj odaítélésekor, ösztöndíjat, szakdolgozati ösztöndíjat, meleg ruházati támogatást, tanulmányi utazási támogatást és többletpoggyász -juttatást.

Commonwealth Távoktatási ösztöndíjak
A Commonwealth Távoktatási ösztöndíjak támogatják a fejlődő Commonwealth országok jelöltjeit olyan mesterképzések tanulmányozásához, amelyek fejlődő országok egyetemeivel együttműködve kínálják, vagy közvetlenül az Egyesült Királyság intézményei adják át.

Nemzetközösségi ösztöndíjak az Egyesült Királyságban a fejlett nemzetközösségi országok számára
Nemzetközösségi ösztöndíjakat kínálnak a fejlett Nemzetközösségi országok állampolgárai számára PhD és megosztott site (PhD) tanulmány az Egyesült Királyságban. Ezeket az ösztöndíjakat az Egyesült Királyság Üzleti, Innovációs és Készségügyi Minisztériuma (BIS) és a skót kormány finanszírozza az Egyesült Királyság egyetemeivel együttműködve. Minden ösztöndíj tartalmazza a tandíjat és a vizsgadíjakat, a fenntartási támogatást, a repülőjegyköltségeket, a kezdeti érkezési támogatást stb.

Nemzetközösségi ösztöndíjak az alacsony és közepes jövedelmű országokban < br> Az alacsony és közepes jövedelmű országokban található Commonwealth ösztöndíjak a CSFP alapítvány 2009 -es létrehozásával érhetők el. Az ösztöndíjak lehetővé teszik a Commonwealth országok állampolgárainak, hogy mesterképzést folytassanak az alacsony és közepes jövedelmű tagországokban.

Új -zélandi Nemzetközösségi Ösztöndíjak
A CSFP program részeként Új -Zéland új -zélandi Nemzetközösségi Ösztöndíjakat kínál a Commonwealth fejlődő pályázóinak országok posztgraduális tanulmányait (mesterképzés és PhD) új -zélandi egyetemeken vitatható alapon. Az új -zélandi Nemzetközösségi Ösztöndíjak rendkívül versenyképesek, és felsőfokú végzettségűek.

Malajziai Nemzetközösségi Ösztöndíjak
A Malajziai Nemzetközösségi Ösztöndíj- és Ösztöndíjtervet a Maláj Kormány ítéli oda a Nemzetközösség jelölt hallgatóinak országokat, hogy posztgraduális szinten tanuljanak Malajziában. Ez a kormányok közötti kormányzati rendszer, Malajzia által kivetett kötvények nélkül.

Nottingham Developing Solutions ösztöndíjak
A Developing Solutions ösztöndíjak olyan nemzetközi hallgatók számára készültek, akik a brit Nottinghami Egyetemen szeretnének tanulni, és különbség a hazájuk fejlődésében. Az ösztöndíjak afrikai, indiai vagy a Nemzetközösség egyik országának állampolgárait célozzák meg. Az ösztöndíjak teljes tandíj vagy 50% -os tandíj. Körülbelül 105 ösztöndíj áll rendelkezésre.

Arthur Li professzor ösztöndíja a Nyugat -angliai Egyetemen
Az Arthur Li professzor ösztöndíja megemlékezik a progresszív gondolkodásról és a hozzájárulásról Arthur Li professzor oktatása. Az ösztöndíjak minden nemzetközösségi ország számára nyitottak, és fedezik a Nyugat -Anglia Egyetemen kínált mesterképzés teljes tandíját.

Szingapúri Nemzetközösségi Ösztöndíjak a Szingapúri Nemzeti Egyetemen (NUS)
A Nemzetközösségi Ösztöndíjakat tehetséges diákoknak ítélik oda a Nemzetközösség bármely országából alkalmasság az innovatív, nagy kaliberű PhD kutatásra az NUS Graduate School for Intergrative Sciences and Engineering -ben. Az ösztöndíjasok havi ösztöndíjat, teljes tandíjat és juttatásokat kapnak a doktori tanulmányok 4 évéig.

*Felhívjuk figyelmét, hogy nem minden Nemzetközösségi Ösztöndíjat kínálnak minden Nemzetközösségi országnak, és nem minden tagállam kínál Nemzetközösségi ösztöndíjat. A linken megtekintheti a Nemzetközösségi Ösztöndíjakat kínáló jelenlegi országok listáját.
  • )
  • .
    Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.