Tajvani kormány ösztöndíjak nemzetközi hallgatóknak

Tajvani kormány

Bachelor/Masters/PhD fokozat

Határidő: Március 31. (éves)
Tanulmány: Tajvan
A kurzus 2019. szeptemberében kezdődik

Rövid leírás:

A tajvani kormány az Oktatási Minisztériumon (MOE) keresztül Bachelors, Masters és PhD ösztöndíjakat kínál nemzetközi hallgatóknak, akik a tajvani főiskolákon és egyetemeken akarnak tanulni a tajvani ösztöndíjprogramon keresztül.

A program célja, hogy ösztönözze a kiemelkedő nemzetközi hallgatókat (kivéve a szárazföldi Kínából, Hongkongból és Makaóból érkező diákokat), hogy végezzenek diplomát Tajvanon, hogy megismerjék a tajvani tudományos környezetet és elősegítsék a kommunikációt, megértés és barátság Tajvan és a világ országai között.

Fogadó intézmény (ek):

A linken megtekintheti a tajvani főiskolák és egyetemek listáját (Megjegyzés: Meg kell erősítenie a választott egyetemmel/főiskolával, ha részt vesznek az ösztöndíjprogramban).

Tanulmányi terület:

Az ösztöndíjak a tajvani egyetemek és főiskolák által kínált tudományágak széles körére terjednek ki.

Célcsoport:

Az ösztöndíjak Afrikából, Ázsiából, Dél -Amerikából, Európából, az USA -ból és a többi világ.

Ösztöndíj értéke/zárványok:

(i) Tandíj és tanulmányi díjak, beleértve a hiteldíjat, fizetése.

A tandíj és a fenti díjak érvényesítése után a MOE félévenként 40 000 NTD -ig jutalmazza minden címzettet. Ha ezeknek a díjaknak a teljes összege meghaladja a 40 000 NTD -t, az összes költség fennmaradó részét vagy a címzett, vagy a címzett kollégiuma fedezi, míg a 40 000 NTD felett a címzett kizárólagos felelőssége. A tandíj és a tanulmányi díjak nem tartalmazzák az alábbiak egyikét sem: adminisztrációs díjak, szakdolgozati tanácsadói díjak, biztosítási díjak, szállás, internet -hozzáférés, mindezt a címzettek fizetik.

(ii) Napidíj

A MOE minden kedvezményezett vállalkozásnak egyetemi tanulmányokat kínál havi 15 000 NTD összegű ösztöndíjjal; minden kedvezményezett vállalkozásnak posztgraduális tanulmányokat kínál havi 20 000 NTD összegű ösztöndíjjal.

Az egyes ösztöndíjak maximális időtartama négy év az egyetemi programok, két év a mesterképzések és négy év a doktori programok esetében. A tanulmányok kombinációjával foglalkozó minden egyes kedvezményezett teljes díjainak maximális hossza öt év.

  • MOE ösztöndíj: havi 25 000 NT dollár (kb. 775 USD) ösztöndíj egyetemi vagy LEP tanulmányok esetén, valamint NT 30 000 dollár posztgraduális képzési programra.
  • NSC ösztöndíj: 30 000 NT $ havi ösztöndíj.
További információ:https: //www.Vjhr.sk/? p = 3103 & preview = true#ixzz0fKXrm4Rz
  • MOE ösztöndíj: havi 25 000 NT dollár (körülbelül 775 USD) ösztöndíj egyetemi vagy LEP tanulmányok esetén, és 30 000 NT dollár posztgraduális képzés esetén.
  • NSC ösztöndíj: Havi 30 000 USD havi ösztöndíj.
További információ:https: //www.Vjhr.sk/? p = 3103 & preview = true#ixzz0fKXrm4Rz
  • MOE ösztöndíj: havi 25 000 NT dollár (kb. 775 USD) ösztöndíj egyetemi vagy LEP tanulmányok esetén, és 30 000 NT dollár posztgraduális képzés esetén.
  • NSC -ösztöndíj: Havi 30 000 USD havi ösztöndíj.
További információ:https: //www.Vjhr.sk/? p = 3103 & preview = true#ixzz0fKXrm4Rz

Jogosultság:

i. A pályázóknak külföldi állampolgárnak kell lenniük, érettségivel vagy középfokú végzettséggel, kiváló tanulmányi eredménnyel, és jó erkölcsűnek kell lenniük.

(ii) A kérelmezők nem jogosultak, ha megfelelnek a következő kritériumoknak:

1. Az R. O. C. állampolgárok vagy tengerentúli kínai diákok

2. Már regisztráltak vagy hallgatói státuszt szereztek Tajvan bármely egyetemén/főiskoláján. A további tanulmányokat folytató végzős diákok mentesülnek e szabály alól.

3. Tanultak már Tajvanon ugyanolyan végzettséggel, mint amire jelenleg fel kívánnak iratkozni.

4. A helyi egyetemek/főiskolák és a nemzetközi egyetemek/főiskolák közötti együttműködési megállapodásoknak megfelelően felveszik -e a csere- vagy kettős/közös képzésben részt vevő hallgatókat.

5. Több mint öt éve részesült a tajvani ösztöndíjban.

6. Korábban visszavonták a MOE tajvani ösztöndíját vagy Huayu -dúsítási ösztöndíját.

7. A tajvani kormány vagy a tajvani oktatási intézmények által felajánlott bármely más ösztöndíj vagy támogatás kedvezményezettje. Ez nem tartalmazza az egyetemek/főiskolák által a tandíj és az ösztöndíjhatárt meghaladó egyéb díjak fedezésére nyújtott támogatásokat.

(iii) A jelentkezőknek közvetlenül kell felvételi kérelmet benyújtaniuk a „Tajvani Ösztöndíjprogram Iskolák Szövetsége” által felsorolt ​​egyetemek/főiskolák által meghatározott határidőn belül (lásd az 1. függeléket). A tajvani ösztöndíjprogramban részt vevő egyetemeken/főiskolákon kívüli felvételi kérelmeket automatikusan kizárják, és nem küldik vissza.

Pályázati utasítások:

Az ösztöndíj -kérelmezőknek közvetlenül kell jelentkezniük felvételükre választott tajvani egyetemre és főiskolára meghatározott jelentkezési határidők. A pályázati folyamat, az iránymutatások és az űrlapok, az ösztöndíj típusai és a kvóták, a kiválasztási kritériumok és a határidők tekintetében a pályázóknak a lehető leghamarabb vagy január 31 -ig közvetlenül fel kell venniük a kapcsolatot a megfelelő tajvani nagykövetséggel vagy képviseleti irodával. 74] minden évben.

Az ösztöndíjra való jelentkezéshez a pályázónak minden kitöltött dokumentumot el kell küldenie a hazája legközelebbi nagykövetségéhez vagy képviseletéhez. Elvileg az éves jelentkezési időszak február 1 -jétől március 31 -ig tart. A tényleges jelentkezési időszak azonban összhangban lesz a tajvani helyi képviseletek általános szabályaival.

Fontos, hogy látogassa meg az Ön országának webhelyét vagy a hivatalos webhelyet (az alábbi linken), ahol részletes információkat talál az ösztöndíjra való jelentkezésről.

Weboldal:

Hivatalos ösztöndíj -webhely: http://edu.law.moe.gov.tw/EngLawContent.aspx? Típus = E & id = 122

Kapcsolódó ösztöndíjak: Kormányzati ösztöndíjak listája nemzetközi hallgatóknak

.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.