Swinburne International Excellence egyetemi és posztgraduális ösztöndíjak

Swinburne -i Műszaki Egyetem
Bachelor/Mesterképzés

Határidő: felvételi (Éves)
Tanulmány: Ausztrália
A tanfolyam kezdete 2021


Rövid leírás:

A Swinburne -i Műszaki Egyetem Swinburne International Excellence alap- és posztgraduális ösztöndíjakat kínál nemzetközi egyetemistáknak, akik jelentkezni kívánnak az egyetem alap- és mesterképzésébe.

Fogadó intézmény (ek):

Swinburne -i Műszaki Egyetem

Szint/terület (s) tanulmányok:

Swinburne International Excellence Egyetemi Ösztöndíj: Bármilyen Bachelor fokozat, kivéve a Bachelor of Aviation and Piloting, valamint a Bachelor of Aviation and Piloting/Bachelor of Business kettős diplomát).

Swinburne International Excellence posztgraduális ösztöndíj: Bármilyen mesterképzés tanfolyamon vagy kutatáson keresztül.

Ösztöndíjak száma:

Nincs megadva

Célcsoport:

]

Nemzetközi hallgatók a világ minden tájáról, kivéve Ausztráliát vagy Új -Zélandot

Ösztöndíj értéke/zárványai:

Swinburne International Kiválósági egyetemi ösztöndíj: 10% - 75% kedvezmény a tanfolyami díjakból évente, legfeljebb 4 évig.

Swinburne International Excellence posztgraduális ösztöndíj: A legtöbb mesterképzés esetében: 10% - 75% kedvezmény a kurzus díjából évente, legfeljebb 2 éven keresztül.

Jogosultság:

Az ösztöndíjra jogosultak a világ bármely országának állampolgárai, kivéve Ausztráliát vagy Új -Zélandot. Ausztrália állandó lakosai nem jogosultak. Jelenleg nem lehet Swinburne -i diákok beiratkozott diákja, kivéve, ha csak az ELICOS programba iratkoznak be az egyetemi ösztöndíjra. Ami a posztgraduális ösztöndíjat illeti, azok a hallgatók, akik jelenleg Swinburne-ben tanfolyamon részt vesznek egy 2 éves mesterképzésen, nem jogosultak. Minden pályázónak el kell érnie legalább 60% -os GPA ausztrál szabványnak megfelelő tanulmányi eredményt, és nem rendelkezhet újabb ösztöndíjjal vagy kedvezményes díjjal a Swinburne -től.

Pályázati útmutató:

Nem kell külön kérelmet benyújtania ezekre az ösztöndíjakra. Csak jelentkeznie kell a választott Swinburne -tanfolyamra, és amikor az Egyetem elbírálja a kurzuspályázatot, automatikusan elbírálja Önt a Swinburne International ösztöndíjra. A határidő egybeesik a felvételi határidővel. Az offshore nemzetközi hallgatóknak azonban figyelembe kell venniük a vízumfeldolgozás idejét, mielőtt az előnyben részesített felvételükre jelentkeznének, és erősen ajánlott, hogy legalább 3 hónappal a felvétel kezdete előtt jelentkezzenek.

Fontos, hogy látogasson el a hivatalos weboldalra (az alábbi linken), ahol részletes információkat talál az ösztöndíjra való jelentkezésről.

Weboldal:

Hivatalos ösztöndíj -webhely: https://www.swinburne.edu.au/study/international/scholarships /

.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.