Recanati-Kaplan Alapítvány ösztöndíjak a PgDip számára a nemzetközi vadvédelmi gyakorlatban az Oxfordi Egyetemen

A Recanati-Kaplan Alapítvány
Diploma

Határidő: Június 11. 2021 (éves)
Tanulmány: Egyesült Királyság
A tanfolyam 2022. februárjában kezdődik


Rövid leírás:

A Recanati-Kaplan Alapítvány ösztöndíjait azok vehetik igénybe, akik meg akarják szerezni a Recanati-Kaplan Center posztgraduális diplomáját a nemzetközi vadvédelmi gyakorlatban az Oxfordi Egyetemen. A tanfolyam a pályakezdő természetvédőknek szól, akik kormányzati ügynökségekkel vagy nem kormányzati szervezetekkel dolgoznak, vagy friss diplomások, akik jelentős terepi tapasztalattal rendelkeznek, különösen a fejlődő országokban. A nyolc hónapos nappali tagozatos tanfolyam (amelynek első hónapja távoktatás útján) 2022. februárjától 2022. szeptemberéig tart.

Fogadó intézmény (ek):

]

Wildlife Conservation Research Unit, Oxfordi Egyetem

Tanulmányi szint/terület:

Posztgraduális diploma nemzetközi vadvédelmi gyakorlatban

Ösztöndíjak száma:

Nincs megadva

Célcsoport:

Diákok a fejlődő országokból

Ösztöndíj értéke/zárványai:

Saját diákok nélkül finanszírozás, ösztöndíjak állnak rendelkezésre a következők fedezésére:

• Tanfolyam díjai
• Nemzetközi utazás az Egyesült Királyságba és onnan

• Szállás és
• Megélhetési költségek a tanfolyam ideje alatt.

Az odaítélt támogatás összege a jelöltek által biztosított saját vagy harmadik fél finanszírozásának összegétől függ.

Jogosultság:

A pályázóknak fejlődő országokból származó jelölteknek kell lenniük, akik képesítésüket és képzettségüket kevésbé gazdaságilag fejlett országokból szerezték meg.

Pályázati útmutató:

A jelentkezések jelenleg zárva vannak.

Ha azt szeretné, hogy figyelembe vegyék a szponzorálást, jelentkezést kell benyújtania az Oxfordi Egyetem Graduate Felvételi Központján keresztül. A határidő 2021. június 11. a 2022 -es bevitelre.

A tanfolyam speciális jellege és a belépési követelmények miatt ajánlatos önéletrajzát elküldeni a kurzuskoordinátornak (wildcru.diploma [at] zoo.ox.ac.uk), mielőtt elkezdi jelentkezését az Egyetemmel.

Fontos, hogy megnézze a tanfolyam oldalt a Graduate Felvételi webhelyen, és látogasson el a hivatalos weboldalra (az alábbi linken), ahol részletes információkat talál az ösztöndíjra való jelentkezésről.

Weboldal:

Hivatalos ösztöndíj -webhely: https://www.conted.ox.ac.uk/about/pgdip -nemzetközi-vadon élő állatok megőrzési gyakorlatában

.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.