OCIS ösztöndíjak a fejlődő országok muzulmánjai számára

OCIS
Mesterképzés/PhD fokozat

Határidő: Január 10/24 2014 (éves)
Tanulmány: Egyesült Királyság
A tanfolyam kezdete 2014

Rövid leírás:

Ezt az Oxford Center for Islamic Studies ösztöndíjakat (OCISS) az Oxfordi Iszlám Tanulmányi Központ hozta létre, hogy lehetővé tegye a diplomások számára, hogy tanulmányozzák a muszlim világ hasznát.

Fogadó intézmény (ek):

Oxfordi Egyetem az Egyesült Királyságban

Tanulmányi terület:

]

Bármely nappali tagozatos posztgraduális képzés, amelyet az Egyetemen kínálnak.

Díjak száma:

Legfeljebb 5 díj kapható

Célcsoport:

Brit muszlim hallgatók és muszlim hallgatók Ázsia és Afrika kiválasztott fejlődő országaiból

Ösztöndíj értéke/zárványai:

az egyetemi és főiskolai díjak 100% -a és támogatást a megélhetési költségek fedezésére (elegendő az oxfordi megélhetési költségek fedezésére

Jogosultság:

Az ösztöndíjra azok a pályázók vehetnek részt, akik szokásos tartózkodási helyükön Egyesült Királyság és muszlim közösségek. A hallgatók szintén jogosultak Ázsia és Afrika alábbi országaiban élő lakosságra:

Afganisztán, Albánia, Algéria, Azerbajdzsán, Bahrein, Banglades, Benin, Brunei, Burkina Faso, Kamerun, Csád, Comore -szigetek, Elefántcsontpart, Egyiptom, Dzsibuti, Gabon, Gambia, Guinea, Guyana, Indonézia, India, Irán, Irak, Jordánia, Kazahsztán, Kuvait, Kirgizisztán, Libanon, Líbia, Malajzia, Maldív -szigetek, Mali, Mauritánia, Marokkó, Mozambik, Nigéria, Nigéria, Omán, Pakisztán, Palesztina, Katar, Szaúd -Arábia, Szenegál, Sierra Leone, Szomália, Szudán, Suriname, Szíriai Arab Köztársaság, Tádzsikisztán, Togo, Tunézia, Törökország, Türkmenisztán, Uganda, Egyesült Arab Emirátusok, Üzbegisztán és Jemen Arab Köztársaság.

Jelentkeznie kell egy új nappali tagozatos posztgraduális képzés megkezdésére Oxfordban. Kérjük, győződjön meg arról, hogy megfelel a kurzus kiválasztási kritériumainak.

Tanulmányai befejezése után vissza kell térnie a szokásos tartózkodási hely szerinti országba.

Pályázati utasítások:

Jelentkezzen az Oxfordba történő jelentkezéssel egy időben, az Oxford Center for Islamic Studies ösztöndíjak kiválasztásával az egyetem Graduate jelentkezési lapjának finanszírozási részében. Ezenkívül ki kell töltenie egy ösztöndíj -támogató nyilatkozatot, és a jelentkezési határidőig fel kell töltenie a diplomás jelentkezési lappal együtt.

A posztgraduális tanulmányok iránti kérelmet a tanfolyam megfelelő januári határidejéig kell benyújtania ( 2014. január 10. az Orvostudományok, Filozófia, Politika és Nemzetközi Kapcsolatok és Számítástechnika szakon; 2014. január 24. az összes többi tantárgy esetében).

Fontos, hogy látogassa meg a hivatalos weboldalt (az alábbi linken), hogy hozzáférjen a jelentkezési űrlapokhoz, és részletes információkat kapjon az ösztöndíjra való jelentkezésről.

Weboldal:

Hivatalos ösztöndíj -webhely: http://www.admin.ox.ac.uk/studentfunding/scholarship_profiles/ocis.shtml ]

.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.