LANL-CBNU Mérnöki Intézet Diplomás és PostDoc ösztöndíjak Koreában

LANL-CBNU Mérnöki Intézet
Masters/PhD/Postdoc

Határidő: ] 2013. november 5.
Tanulmány: Koreában
A tanfolyam kezdete 2014

Rövid leírás:

A Chonbuk Nemzeti Egyetem büszkén jelenti be a koreai LANL-CBNU Engineering Institute elindítását, amely az intézet és az USA Los Alamos Nemzeti Laboratóriumának közös vállalati programja. Ezért szükségük van néhány elkötelezett végzős hallgatóra és posztdoktorra, mint a program gerincére.

Valamennyi projekt az iparágak vagy a kormány támogatásával alapuló alkalmazás, és nagy potenciállal bír kereskedelmi forgalomba hozatalra. Ha nagyon motivált, a CBNU meg akarja hívni Önt, hogy csatlakozzon kutatócsoportjához.

Fogadó intézmény (ek):

LANL-CBNU Engineering Institute Korea

Tanulmányi terület: [] 19]

A projektek a lézeres ultrahangtechnológiák és az optikai szálérzékelő technológiáknak a roncsolásmentes vizsgálathoz és értékeléshez (NDT & E), valamint a fontos mérnöki szerkezetek, például a Strukturális Egészségügyi Monitoring (SHM) alkalmazásához kapcsolódnak. szélturbinák, űreszközök, atomerőművek és repülőgépek. A kérelmező háttere azonban soha nem korlátozódik ezekre a területekre.

Ösztöndíjak száma:

Nincs megadva

Célcsoport:

) Nemzetközi hallgatók

Ösztöndíj értéke/zárványok:

• Kezdő havi fizetés 1 000 000 KRW a mesterképzésért; 1,2 KRW 5 0,000 PhD képzésre (adólevonás után); minimum 2.500.000 KRW (adók levonása előtt) posztdoc esetében.

• Növekedés kutatási eredménytől függően, pl. 1 930 000 KRW egy jelenlegi doktorandusz számára a 4. évben.

• Támogatott irodai eszközök, beleértve a PC -t, bútorokat, helyhez kötött eszközöket stb.

Jogosultság:

• Mechatronika, Elektromos, Elektronika, Jel/képfeldolgozás, Beágyazott rendszer, Vezeték nélküli szenzorhálózat, Programozás (C, LabVIEW), Mechatronika, Repülés, Repülés, Gépipar és/vagy Anyagok.

• Minimális angol követelmény: PBT 590, CBT 240, iBT 95, IELTS 6.5, TEPS 700.

• Minimális CGPA az egyetemi tanulmányok során: 3.0 / 4.0

Pályázati utasítások:

A kiválasztott pályázó a LANL-CBNU Engineering Institute Korea-ban dolgozik tudományos asszisztensként, és választhat a Mechatronikai Mérnöki Tanszék vagy az Aerospace Tanszék között. Gépészmérnök, mint végzős hallgató.

A szükséges dokumentumok tartalmazzák a részletes önéletrajzot, friss fotóval, tanulmányi bizonyítványok másolataival és angol nyelvű vizsgálati eredményekkel, egy A4-es oldalnyilatkozatot (személyisége, motivációja ahhoz, hogy csatlakozzon ehhez a témához) tanulmány, az alkalmazás indokai és a személyes célok, az érettségi utáni jövőbeli terv stb.). A posztdoktori pályázó esetében az önéletrajzban meg kell határozni a minimális munkaidőt. Jelentkezési határidők a posztgraduális képzésre: 20thoktóber 2013, postdoc: 5thoktóber ) 2013

Fontos, hogy látogasson el a hivatalos weboldalra (az alábbi linken), ahol részletes információkat talál az ösztöndíjra való jelentkezésről.

Elérhetőségek:

Jelentkezés vagy érdeklődés küldése a [email protected] címre

Webhely:

Hivatalos ösztöndíj-webhely: http://ei-k.jbnu.ac.kr/xe/temp (Kérjük, használja az Internet Explorert)

.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.