Graça Machel ösztöndíjak dél -afrikai nőknek

Graca Machel (Canon Collins Trust)
posztgraduális diploma

Határidő: 2014. július 28. (éves)
Tanulmány: Dél -Afrika
A következő tanfolyam 2014. szeptemberében kezdődik


Rövid leírás:

A Graca Machel Ösztöndíjprogram kulcsfontosságú célja, hogy segítsen biztosítani a dél -afrikai régió gazdasági, társadalmi és kulturális fejlődéséhez szükséges női emberi erőforrásokat, valamint olyan képzett és képzett munkaerőt alakítson ki, amely a szélesebb közösség javát szolgálhatja..

Fogadó intézmény (ek):

Dél -afrikai egyetemek

Tanulmányi terület:

Mesterképzés vagy PhD fokozat bármely tanulmányi szakaszban, amely a dél -afrikai fejlesztési igényekkel kapcsolatos

Díjak száma:

]

Nincs beállított szám. A Trust a rendelkezésre álló finanszírozás és a megfelelő pályázók alapján ítéli oda a díjakat.

Célcsoport:

Női diákok Dél -Afrikából.

Ösztöndíj értéke/zárványok:

Teljes tandíj, ösztöndíj és egyéb támogatás a kitüntetésekért, mesterképzésekért és PhD tanulmányokért a dél -afrikai egyetemeken.

Jogosultság:

A program keretében ösztöndíjra való jelentkezéshez a következőknek kell lennie:

- Női
- Az SADC egyik országának állampolgára és szokásos tartózkodási helye: Angola, Botswana, KDK, Lesotho, Madagaszkár, Malawi, Mauritius, Mozambik, Namíbia, Dél -Afrika, Szváziföld, Tanzánia, Zambia, Zimbabwe
- Jó első végzettség birtokában (minimum másodosztály, felső tagozat vagy azzal egyenértékű) vagy érettségi előtt áll a jelentkezés évében
- Dél -afrikai egyetemen tanul vagy jelentkezik

Pályázati utasítások:

A pályázati folyamat már nyitva van, és 2014. július 28 -án délután 3 órakor zárul. A pályázóknak jelentkezniük kell külön választják meg az általuk választott egyetemeket, és a díjazás feltétele az, hogy a jelentkezőnek felkínálják a megfelelő egyetemi helyet.

Fontos, hogy olvassa el a Útmutató megjegyzéseket, és látogasson el a (lentebb található) weboldalra, ahol részletes információkat talál az ösztöndíjra való jelentkezésről.

Weboldal:

Az ösztöndíj hivatalos webhelye: http://www.canoncollins.org.uk /gracamachel.html

.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.