Fondation Hoffman ösztöndíj a Népi Egyetemen

Népi Egyetem
Társult diploma

Határidő : Folyamatban van, felvételkor
Tanulmány: Bármely országban (online)
5 kifejezés évente

Rövid leírás:

Ezt az ösztöndíjat a Fondation Hoffmann nagylelkű adományozásával minden társult végzettségű hallgató kaphatja meg, aki részben finanszírozhatja tanulmányait. Az ösztöndíjban részesülőknek legfeljebb tíz vizsgafeldolgozási díjat kell finanszírozniuk, lehetővé téve a motivált hallgatók számára a világ minden tájáról, hogy akkreditált tudományos fokozatot szerezzenek.

Fogadó intézmény (ek):

Népi Egyetem (UoPeople)-a világ első nonprofit, akkreditált, tandíjmentes, diplomát adó online akadémiai intézmény, amely a pénzügyi, földrajzi vagy társadalmi korlátok ellenére globálisan megnyitja a felsőoktatáshoz való hozzáférést minden képesített személy számára.

Tanulmányi terület:

Üzleti adminisztráció és informatika

Ösztöndíjak:

Nincs megadva

Célcsoport:

Menekültek és/vagy menedékkérők, az itt meghatározott, valamint az UoPeople-be felvett diplomát kereső hallgatók.

Ösztöndíj értéke/zárványai:

A Népi Egyetem tandíjmentes, non-profit intézmény. A fenntarthatóság érdekében az UoPeople kis feldolgozási díjat számít fel a jelentkezések és a vizsgafeldolgozások miatt. A jelentkezőknek egyszeri 50 USD összegű pályázatfeldolgozási díjat kell fizetniük a pályázatok felülvizsgálatának és feldolgozásának költségeinek fedezésére.

Az UoPeople 100 dollár vizsgafeldolgozási díjat számít fel a tanfolyam végi vizsga után. Ezeket a díjakat, beleértve a teljes képzési program tervezett maximális költségét, közzéteszik a webhelyen és a katalógusban.

A Fondation Hoffman ösztöndíj fedezi a húszból tíz - vizsgafeldolgozási díj költségeit a társult diploma felé.

Jogosultság:

A jelentkezőknek 18 évesnek és idősebbnek kell lenniük, és érettségi bizonyítvány és átirat benyújtásával kell igazolniuk a középiskola elvégzését. Mentességet élvezhetnek azok a kérelmezők, akik különböző okok miatt nem tudják bemutatni ezeket a dokumentumokat, beleértve a menekült státuszt. Minden jelentkezőnek ki kell töltenie a jelentkezési követelményeket, és alá kell vetnie a jelentkezési folyamatot annak érdekében, hogy figyelembe vegye a programba való felvételt. Az UoPeople felvételi követelményeiről további információk itt találhatók.

A Fondation Hoffman ösztöndíj azoknak a szír menekülteknek és/vagy végzettséget kereső hallgatóknak jár, akik korábban elnyerték Fondation Hoffmann ösztöndíjat az UoPeople -ben folytatott tanulmányaikért.

Jelentkezési utasítások:

Azokat a hallgatókat, akik az UoPeople -n keresztül szeretnének pályázni a Fondation Hoffman -ösztöndíjra, először fel kell venniük az egyetemre. Miután a hallgató megkapta hivatalos felvételi értesítését, jogosult pénzügyi segítséget kérni az UoPeople -ban elérhető számos ösztöndíj -lehetőség egyikéből, beleértve a Fondation Hoffman ösztöndíjat. Azok a személyek, akik menekült- és/vagy menedékkérő státusszal jelentkeznek az egyetemre, jelentkezésük elején értesítsék a Felvételi Irodát.

A menekülteknek és/vagy menedékkérőknek minősített egyéneket - részletesen itt felkérjük, hogy jelentkezzenek erre az izgalmas ösztöndíj -lehetőségre, hogy tanulmányozzák társuk informatikai vagy üzleti adminisztrációs diplomáját.. Az érdeklődőknek először ki kell tölteniük az UoPeople online jelentkezést. Az UoPeople -hez való belépés után a pályázókat felkérik, hogy nyújtsanak be pénzügyi segítséget.

Ne hagyja ki ezt a hihetetlen ösztöndíj -lehetőséget - jelentkezzen még ma!

Fontos, hogy látogassa meg a hivatalos weboldalt (az alábbi linken), ahol részletes információkat talál az ösztöndíjra való jelentkezésről.

Weboldal:

A Fondation Hoffman -ösztöndíjjal kapcsolatos részletes információkért kattintson ide. Ha többet szeretne megtudni az UoPeople -ről, keresse fel a UoPeople weboldalt.

.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.