Fiatal vezetők a fenntartható fejlődési célokért

Egyesült Nemzetek Szervezete
Vezetői ösztöndíjak

Határidő: 2016. július 15.
Az ösztöndíj 2016. szeptemberében kezdődik

Rövid leírás:

Az Egyesült Nemzetek Szervezete idén szeptemberben bejelenti a Fiatal Vezetők avató osztályát. a Fenntartható Fejlődési Célokért-17 fiatal változó, akik vezetése katalizálja a célok elérését. Az ételtől a divaton át a pénzügyekig a fiatal vezetők sokféle háttérből származnak, a világ minden régióját képviselik, és segítenek fiatalok millióinak aktiválásában a célok támogatása érdekében.

Fogadó intézmény (ek):

Egyesült Nemzetek

Tanulmányi terület: ]

Fenntartható fejlődési célok

Díjak száma:

17

) Célcsoport:

Fiatalok - 18 és 30 évesek (2016. augusztus 12 -én) a világ minden tájáról

Ösztöndíj előnyök:

A sikeres jelöltek várhatóan továbbra is meglévő szerepeiket töltik be, és fiatal vezetőként szolgálnak érdekképviseleti szerepben. Fiatal vezetőnek lenni nem teljes munkaidős szerep, hanem érdekképviseleti funkció, amelynek ki kell egészítenie a meglévő munkát.

A tiszteletbeli tiszteletdíj, díjazás nélkül jár, és nem vonja maga után a főtitkár ifjúsági megbízottja vagy az Egyesült Nemzetek Szervezete nevében való felszólalást.

Jogosultság:

A jelölteknek 18 és 30 év közöttieknek kell lenniük (2016. augusztus 12 -én). A sikeres jelölteket a következők alapján választják ki:

  • • A fenntartható fejlődés előmozdítása és előmozdítása terén elért eredményeik;
  • • Az a képesség, hogy parancsot adjon a közönségnek, befolyásolja kortársait és inspirálja választóit;
  • • Személyes befolyásuk a saját területükön belül és hírnevük a befogadó és innovatív vezetésről;
  • • Bizonyított integritásuk, elkötelezettségük a fenntartható fejlesztési célok és az ENSZ alapértékei iránt.

Pályázati útmutató:

Bárki nevezhet! Ön nem jelölheti magát, de bárki jelölheti Önt. Ha úgy gondolja, hogy jogosult, kérje meg barátját, mentorát vagy kollégáját, hogy jelöljön. A jelölési határidő 2016. július 15..

Fontos, hogy látogassa meg a hivatalos weboldalt (az alábbi linken), ahol részletes információkat talál erről a lehetőségről.

Weboldal:

Hivatalos ösztöndíj-webhely: http://sdgyoungleaders.org/#nominate-home

]
.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.