EPFL kiválósági ösztöndíjak

EPFL
Mesterképzés

Határidő: December 15./április 15. (évente)
Tanulmány: Svájcban
A következő tanfolyam 2022. szeptemberben kezdődik

Rövid leírás:

Az EPFL korlátozott számú ösztöndíjat kínál mesterképzési szinten a kiemelkedő tanulmányi eredményekkel rendelkező hallgatóknak. Az ösztöndíjak egy részét az EPFL közvetlenül, másokat pedig alapítványokkal vagy vállalatokkal kötött partnerségeken keresztül finanszírozza.

Fogadó intézmény (ek):

École Polytechnique Fédérale de Lausanne Svájcban

Mező tanulmány:

Az egyetemen felkínált jogosult mesterképzés

Díjak száma:

Korlátozott

Célcsoport:

Minden hallgató, beleértve a nemzetközi hallgatókat

Ösztöndíj értéke/zárványok/időtartam:

Külső jelentkezők esetében az ösztöndíj magában foglalja a tanévenként 16 000 CHF-ot, félévenként 8 000-re osztva (32 000 CHF kétéves mesterképzés esetén vagy 24 000 CHF 1 1/2 éves mesterképzés esetén). Az ösztöndíj magában foglalja a hallgatói szoba lefoglalását is a diákotthonban. Az ösztöndíjat legfeljebb 4 félévre fizetik ki.

Minden egyéb költséget (azaz tandíjat, vízumot) az ösztöndíjas visel.

Jogosultság:

Bárki, aki jelentkezik az EPFL mesterképzésre, jogosult az ösztöndíjra. Bárki, aki elismert egyetemen rendelkezik alapfokú diplomával (vagy azzal egyenértékű) kapcsolódó területen, jelentkezhet az EPFL mesterképzések egyikére.

A jelöltek kiválasztása és az ösztöndíjak odaítélése kizárólag a jelöltek tanulmányi eredményeinek értékelése alapján történik.

Jelentkezési utasítások:

Külső jelentkezők esetében a jelentkezés ugyanazon az online űrlapon keresztül történik, mint a mesterképzésre való jelentkezés. Szükséges azonban egy jelölőnégyzet bejelölése, jelezve, hogy a profilját is figyelembe kell venni a kiválósági ösztöndíjhoz. A jelentkezéseket online lehet kitölteni november közepétől december 15-ig, vagy december 16-tól április 40-ig.

Fontos, hogy olvassa el az EPFL ösztöndíj -irányelveket, és látogasson el a hivatalos weboldalra (az alábbi linken), hogy hozzáférjen a jelentkezési űrlaphoz és részletes információkat kapjon az ösztöndíjra való jelentkezésről.

Weboldal:

Hivatalos ösztöndíj -webhely: https://www.epfl.ch/education/studies/en/financing -tanulmányok/ösztöndíjak/kiválósági ösztöndíjak/

Kapcsolódó ösztöndíjak: svájci ösztöndíjak listája

.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.