Endeavour posztgraduális vezetői díj

Ausztrál kormány -
Mesterképzés/PhD fokozat

Határidő: 15 2018. november (éves)
Tanulmány: Ausztrália
A tanfolyam 2019. március-november

Rövid leírás:

Az Endeavour posztgraduális vezetői díj pénzügyi támogatást nyújt a nemzetközi pályázóknak, hogy posztgraduális képesítést szerezzenek mester- vagy PhD -szinten, akár tanfolyamok, akár bármely területen végzett kutatások révén Ausztráliában, legfeljebb 2 évig mester- és 4 évig PhD.

Fogadó intézmény (ek):

Egyetemek vagy felsőoktatási intézmények Ausztráliában.

A tanulmány szintje/területei:

Mesterképzés vagy PhD fokozat tanfolyamon vagy kutatáson keresztül bármely tanulmányi területen

Díjak száma:

Nincs megadva.

Célcsoport:

Nemzetközi hallgatók Amerikából, Ázsiából, Afrikából, Karib -térségből, Európából, Közel -Keletről és a Csendes -óceánról.

Ösztöndíj értéke/zárványok/időtartam:

Minden sikeres egyéni rövid és hosszú távú törekvésvezető havi 3000 AU dollárt kap ösztöndíjként (naptári évenként legfeljebb 36 000 AU összeg, amelyet a kategória maximális időtartamáig fizetnek, arányosan)

A sikeres egyéni törekvések vezetői a következőkre is jogosultak:

• utazási támogatás 3000 AU -ig (különös körülmények között akár 4500 AU -s összeggel)

• 2000–4000 USD közötti letelepedési támogatás, a díj kategóriájától és időtartamától függően
• egészségbiztosítás a teljes kategória időtartamára (tengerentúli hallgatói egészségbiztosítás [OSHC] nemzetközi címzettek számára)
• utasbiztosítás (kivéve a nemzetközi címzettek programja során)

International Endeavour vezető vállalkozása posztgraduális képesítések (mesterképzések vagy PhD) jogosultak naptári naptári 30 000 AU összegű tandíjra a maximális tanulmányi/kutatási időtartamig, arányosan fizetve. A tandíj tartalmazza a hallgatói szolgáltatásokat és a kényelmi díjakat.

Az ösztöndíj időtartama legfeljebb 2 év mesterképzésben és legfeljebb 4 év doktori képzésben.

Jogosultság:

Az ELP -ben való részvételhez az egyéni jelentkezőknek:

• nem kell vállalniuk Vezetői tevékenység egy olyan országban, ahol állampolgársággal/kettős állampolgársággal vagy állandó lakóhellyel rendelkeznek ( A nemzetközi egyéni törekvések vezetőinek tevékenységüket Ausztráliában kell elvégezniük, és nem rendelkezhetnek állampolgársággal/kettős állampolgársággal, vagy nem kell állandó lakosnak lenni Ausztráliában.)

• vezetői tevékenységének megkezdésekor 18 éves vagy idősebb

• nem részesül más ausztrál kormány által támogatott mobilitásban, ösztöndíjban vagy ösztöndíj -juttatásban

Pályázati utasítások:

Az ausztrál kormány bejelentette, hogy nem lesz további fordulója az Endeavour Leadership Program (ELP) programnak.

A jogosultsági követelmények részeként a pályázóknak felvételi levelet (ajánlólevelet) kell benyújtaniuk egy mesterképzéshez vagy mesterképzéshez vezető doktori oklevélhez vagy PhD -tanfolyamhoz a ausztrál egyetem a 2019 -es tanévre

A pályázatokat az Endeavour Online (EOL) rendszeren keresztül nyújtják be. A jelentkezéseket 23.59 órakor zárják le. Ausztrál keleti nyári időszámítás (AEDT) 2018. november 15 -én.

Fontos, hogy olvassa el a 2019 Pályázati Irányelveket, és keresse fel a hivatalos weboldalt (az alábbi linken), ahol részletes információkat találhat az ösztöndíjra való jelentkezésről.

Weboldal:

Hivatalos ösztöndíj-webhely: https://internationaleducation.gov.au/Endeavour%20program/Scholarships-and -Ösztöndíjak/oldalak/default.aspx

.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.