EDUFI doktori ösztöndíjak Finnországban

EDUFI
PhD fokozat

Határidő: Gördülő (éves)
Tanulmány: Finnországban
A következő tanfolyam 2020/2021 -ben kezdődik

Rövid leírás:

Az EDUFI ösztöndíjak A program nyitott azon fiatal doktorandusz hallgatók és kutatók számára minden országból és minden akadémiai területről, akik doktori (vagy kettős doktori) diplomát szeretnének szerezni egy finn egyetemen. A mesterképzés vagy a posztdoktori tanulmányok/kutatások nem támogatottak a programban.

Fogadó intézmény (ek):

Akkreditált befejező fogadó intézmények

Szint/terület tanulmány:

PhD fokozat minden tudományos területen

Ösztöndíjak száma:

Nincs megadva

Célcsoport:

Minden nemzetközi hallgató, de hangsúlyt kapnak az Oroszországból, Kínából, Indiából, Chiléből, Brazíliából és Észak -Amerikából érkező jelentkezők.

Ösztöndíj értéke/időtartama:

Az ösztöndíj időtartama 3 és 12 hónap között változhat. A havi juttatás 1500 euró. Az ösztöndíj egyetlen finnországi megélhetési költségek fedezésére szolgál. A lakhatáshoz nem folyósítanak kiegészítő támogatást. A Finnországba érkező és onnan érkező nemzetközi utazások költségeit az EDUFI nem fedezi.

Jogosultsági/jelentkezési követelmények:

A jelentkezés előfeltétele, hogy a vendégkutatónak kapcsolatba kell lépnie egy finn fogadó egyetemmel. - további információkért tekintse meg a „ Doktori felvételi ” részt (linkeket talál az egyetemek doktori felvételi oldalaihoz). Azt is javasoljuk, hogy látogassa meg a finn egyetemek saját weboldalait, ahol további információkat talál a doktori szintű tanulmányokról és a kutatási lehetőségekről.

Ha egy finn egyetem hajlandó vendégül látni Önt, akkor a fogadni kívánó finn egyetemi tanszék kérheti az EDUFI -tól a támogatást az Ön nevében. Más szóval csak a befogadó finn egyetem működhet „jelentkezőként” az EDUFI ösztöndíjprogramban.

Az EDUFI ösztöndíjprogramban nincsenek éves jelentkezési határidők. A pályázatokat bármikor figyelembe lehet venni. Kérjük, vegye figyelembe azonban, hogy a kérelmeket legalább 5 hónappal a tervezett ösztöndíj -időszak előtt kell benyújtani.

Fontos, hogy olvassa el a hivatalos weboldalt (az alábbi linken), hogy letölthesse a jelentkezési űrlapot, és részletes információkat kapjon az ösztöndíjra való jelentkezésről.

Weboldal:

Hivatalos ösztöndíj-webhely: https://www.oph.fi/en/development/edufi-fellowship

.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.