Edinburgh Global Development Academy ösztöndíjak

Edinburghi Egyetem
Mesterképzés

Határidő: 2015. április 10. (éves)
Tanulmány: Egyesült Királyság
A kurzus 2015. szeptemberében kezdődik

Rövid leírás:

Az Edinburgh -i Egyetem mesteri ösztöndíjakat kínál a fejlődő országokból érkező nemzetközi hallgatóknak, valamint az Egyesült Királyság/EU diákjainak az egyetem által kínált jogosult mesterképzésekre.

Fogadó intézmény (ek):

Edinburghi Egyetem, Egyesült Királyság

Mező) tanulmány:

Ösztöndíjak állnak rendelkezésre azoknak a diákoknak, akik az alábbi Global Development Academy programok valamelyikét folytatják:

• MSc International Development
• MSc Afrika és nemzetközi fejlesztés
• MSc Környezet és Fejlesztés

Ösztöndíjak száma:

1 Mesteri ösztöndíj a kevésbé fejlett országok diákjai számára és 2 mesterösztöndíj az Egyesült Királyság/EU diákjai számára.

Célcsoport:

Az ösztöndíjakat az Egyesült Királyság/EU diákjai és a legkevésbé fejlett országok állampolgárai vehetik igénybe: Afganisztán, Angola, Banglades, Benin, Bhután, Burkina Faso, Burundi, Kambodzsa, Közép -afrikai Köztársaság, Csád, Comore -szigetek, Kongói Demokratikus Köztársaság, Dzsibuti, Egyenlítői -Guinea, Eritrea, Etiópia, Gambia, Guinea, Bissau -Guinea, Haiti, Kribati, Laosz Népi Demokratikus Köztársaság, Lesotho, Libéria, Madagaszkár, Malawi, Mali, Mauritánia, Mozambik, Mianmar, Nepál, Niger, Ruanda, Szamoa, Sao Tome és Principe, Szenegál, Sierra Leone, Salamon-szigetek, Szomália, Dél-Szudán, Szudán, Kelet-Timor, Tuvalu, Uganda, Tanzániai Egyesült Köztársaság, Vanuatu, Jemen és Zambia

Az ösztöndíj értéke/zárványok:

Az ösztöndíj a tengerentúlra terjed ki a tandíj mértéke a kevésbé fejlett országokból érkező diákok számára, és az „otthoni” tandíj mértéke az Egyesült Királyságban/EU -ban élő hallgatóknak.

Jogosultság:

Az ösztöndíjakat azoknak a hallgatóknak ítélik oda, akiket felvételt nyert az Edinburgh -i Egyetem támogatható Global Development Academy programjába. A pályázóknak a jogosult országok állampolgárainak és illetékeseknek kell lenniük (lásd a fenti listát).

Az ösztöndíjat tudományos érdemei alapján ítélik oda. A jelentkezőknek rendelkezniük kell, vagy elvárják, hogy megszerezzék az Egyesült Királyság első osztályú vagy 2: 1 kitüntető diplomáját egyetemi szinten, vagy nemzetközi megfelelőjét.

Pályázati utasítások:

A jelentkezések jelenleg zárva vannak.

Ösztöndíjra való jelentkezéshez először be kell jelentkezni az Edinburgh -i Egyetem támogatható tanulmányi programjába. A testület csak azokat a jelentkezőket veszi figyelembe, akik az ösztöndíj zárónapján (feltételes vagy feltétel nélküli) felvételi ajánlatot kaptak.

A jogosult pályázóknak online ösztöndíj -kérelmet kell kitölteniük. Az ösztöndíjra való jelentkezés határideje2015. április 10. .

Fontos, hogy látogassa meg a hivatalos weboldalt (az alábbi linken), ahol részletes információkat talál az ösztöndíjra való jelentkezésről.

​​

Weboldal:

Hivatalos ösztöndíj-webhely: http://www.ed.ac.uk/schools-departments/student -finanszírozás/posztgraduális/nemzetközi/globális/fejlesztés

Kapcsolódó linkek: Edinburgh -i távoktatási ösztöndíjak

.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.