A rektorhelyettes nemzetközi ösztöndíjai a londoni Művészeti Egyetemen

Londoni Művészeti Egyetem
Mesterképzés

Határidő: 2017. május 31. (éves)
Tanulmány: Egyesült Királyság
A tanfolyam 2017. szeptemberében kezdődik

Rövid leírás:

A rektorhelyettesi ösztöndíjak célja , hogy teljes mértékben támogassák legfeljebb 8 diákot az alacsony jövedelmű országokból, és akik már jelentkeztek a 2017/2018-as évtől kezdődően minősítő nappali tagozatos mesterképzések tanulmányozására.

Fogadó intézmény (ek):

University of the Arts London, Egyesült Királyság

Szint/tanulmányi területek:

Teljes munkaidős oktatott mesterképzés az UAL hat főiskolájának egyikében, a 2017/18-as tanévben. A tanfolyamnak M ARCH, MA, MFA, MRes vagy MSc képesítést kell kínálnia. Olvassa el a minősítő tanfolyamok listáját.

Posztgraduális bizonyítvány (PgCert), posztgraduális diploma, posztgraduális diploma, M ARCH, MBA, távoktatás, vegyes tanulás és online tanfolyamok nem.

Ösztöndíjak száma:

Legfeljebb 8

Célcsoport:

Nemzetközi hallgatók alacsony jövedelmű országokból. Lásd a minősítő országok listáját (PDF),

Ösztöndíj értéke/zárványai:

Ösztöndíj 25 000 font díjat biztosít a tandíjköltségek fedezésére és a megélhetési költségek fedezésére. Az ösztöndíjasok a tanulmányaik idejére International Students House (ISH) szállást is kínálnak.

Jogosultság:

1. kritérium : Jelentkeznie kell egy nappali tagozatos mesterképzésre az UAL hat főiskolájából, a 2017/18 -as tanévben. A tanfolyamnak M ARCH, MA, MFA, MRes vagy MSc képesítést kell kínálnia.

2. kritérium : Rendszeresen lakóhellyel kell rendelkeznie az alacsony és közepes jövedelmű gazdaság egyik országában, amelyet a ‌ Képesítő országok listája (PDF) tartalmaz.] ‌‌. A G20 tagországokat kizárták. Az ösztöndíj -ajánlat elfogadása azzal a feltétellel történik, hogy a posztgraduális mesterképzés befejezése után visszatér hazájába.

3. kritérium : A háztartási jövedelemnek legfeljebb 55 000 fontnak kell lennie (vagy ezzel egyenértékű átváltási értéknek a jogosult országok pénznemében) az ösztöndíj igénylésekor.

4. kritérium : Ön hajlandó választ adni az alábbi állítások mindegyikére az UAL alkancellár nemzetközi posztgraduális ösztöndíj-kérelmének részeként:

  • • Írja le a hátterét, tudományos tapasztalatait és azt, hogy az alkancellári posztgraduális ösztöndíj megszerzése mit jelentene számotokra.
  • • Mondja el, hogyan kívánja felhasználni a megszerzett képesítést a jövőbeni tervei támogatására.
  • ​​
  • • Erősítse meg bármely más finanszírozási forrását, amellyel rendelkezik (vagy kért) az Egyesült Királyságban folytatott tanulmányai költségeinek fedezésére.

A teljes jogosultsági feltételek listáját lásd a hivatalos weboldalon.

Pályázati utasítások:

A jelentkezések jelenleg zárva vannak.

Miután jelentkezett egy minősítő tanfolyamra, az Egyetem e-mailt küld Önnek, amelyben részletezi, hogyan (ha megfelel a megadott alkalmassági feltételeknek) jelentkezhet az UAL-helyettesre. Kancellár nemzetközi posztgraduális ösztöndíj -díja.

A kitöltött jelentkezési lapot és az azt alátámasztó bizonyítékokat 2017. május 31 -én BST kell benyújtani.

Fontos, hogy látogassa meg a hivatalos weboldalt (az alábbi linken), ahol részletes információkat talál az ösztöndíjra való jelentkezésről.

Weboldal:

Hivatalos ösztöndíj-webhely: http://www.arts.ac.uk/study-at-ual /hallgatói díjak – finanszírozás/ösztöndíjak-keresés/ual-kancellárhelyettesek-posztgraduális-nemzetközi-ösztöndíjak/

.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.