A legjobb 25 ösztöndíj az Egyesült Államokban nemzetközi hallgatóknak

Az Egyesült Államok az egyik legfontosabb célpont azoknak a diákoknak, akik a legmagasabb szintű előnyöket szeretnék elérni. és széles körben elismert nemzetközi oktatás. A segítségedre a tudósok4dev.com összeállított egy listát ösztöndíjakról az Egyesült Államokban

Külföldi Fulbright Hallgatói Program
A Fulbright Program teljes ösztöndíj az Egyesült Államokban azon nemzetközi hallgatók számára, akik mester- vagy PhD -fokozatot szeretnének szerezni. Az ösztöndíjak nem fokozatos posztgraduális tanulmányokra is odaítélhetők. A támogatás fedezi a tandíjat, a tankönyveket, a repülőjegyeket, a megélhetési ösztöndíjat és az egészségbiztosítást.

Humphrey ösztöndíjprogram
A Hubert H. Humphrey ösztöndíjprogram egyéves szakmai gazdagodást biztosít az Egyesült Államokban a tapasztalt szakemberek számára a világ kijelölt országaiból. Az ösztöndíjasokat a vezetői potenciáljuk és a közszolgálathoz való elkötelezettségük alapján választják ki az állami vagy a magánszektorban. Az ösztöndíjak teljes támogatások, amelyek minden kapcsolódó költséget fedeznek.

Amerikai Egyetemi Ösztöndíjak
Az Amerikai Egyetem (AU) korlátozott számú nagylelkű részleges érdemi ösztöndíjat ítél oda akadémiai képesítéssel rendelkező, bejövő nemzetközi első évfolyamoknak egyetemi hallgatók. Nemzetközi hallgatók számára nem áll rendelkezésre szükség-alapú pénzügyi támogatás. Az érdemi ösztöndíj 6 000–25 000 USD / tanév (a feltételek függvényében megújítható).

Lásd még Az AU feltörekvő globális vezetői ösztöndíjprogramja , amely ösztöndíjakat ítél oda magasan teljesítő nemzetközi hallgatóknak, akik alapképzést szeretnének folytatni Az egyetemen szerzett diplomát, és akik elkötelezettek a pozitív állampolgári és társadalmi változások iránt. Azoknak a diákoknak szól, akik hazatérnek, hogy fejlesszék a saját országukban az alulfinanszírozott, alulszolgáltatott közösségeket.

Amherst College ösztöndíjak
Az Amherst College jelenleg szükségleteken alapuló pénzügyi támogatási programot működtet, amely segítséget nyújt pénzügyileg rászoruló nemzetközi hallgatóknak. Miután felvették, meghatározzák anyagi szükségleteit. Ekkor felajánlják az Ön igényeinek megfelelő pénzügyi támogatást. A díjat néha „segélycsomagnak” is nevezik, mert tartalmazhat önsegélyt (foglalkoztatás) és ajándékot (ösztöndíjak és támogatások).

Berea College ösztöndíjak
A Berea College az egyetlen iskola az Egyesült Államokban, amely 100% -os finanszírozást biztosít a beiratkozottak 100% -ának nemzetközi hallgatók a beiratkozás első évében. A pénzügyi támogatás és ösztöndíjak ezen kombinációja ellensúlyozza a tandíjat, a szobát, az ellátást és a díjakat. A következő években a nemzetközi diákok várhatóan évente 1000 dollárt (USA) takarítanak meg, hogy hozzájáruljanak költségeikhez. A Főiskola nyári munkát biztosít a nemzetközi hallgatóknak, hogy eleget tudjanak tenni ennek a kötelezettségnek.

Clark Egyetemi Ösztöndíjak
A Clark Egyetem a Clark A Globális Ösztöndíjasok Programja , amelyen részt vehetnek azok az elsőéves jelentkezők (nem átigazolási hallgatók), akik legalább négy éve jártak iskolába a tengerentúlon, valamint az Egyesült Államokban iskolába járó nemzetközi állampolgárok. Évente 15 000–25 000 dollár ösztöndíj (négy évig, a megújításra vonatkozó tanulmányi előírások betartásától függően) és garantált 2500 dollár adóköteles ösztöndíj a fizetett szakmai gyakorlatért vagy kutatási asszisztensért, amelyet a másodéves vagy junior évet követő nyár folyamán vesznek fel tudományos hitelre a díj.

Colby-Sawyer College-ösztöndíjak
A nemzetközi hallgatók jogosultak a Colby-Sawyer College által nyújtott, érdemeken alapuló pénzügyi támogatásra. Az ösztöndíj értéke a tudományos képességek alapján növekszik (GPA -ban mérve), és évente 15 000 és 28 000 dollár között mozog. A főiskola nem elégíti ki a teljes anyagi szükségletet.

Columbia College ösztöndíjak
A Columbia College ösztöndíjakat és díjakat kínál kiváló nemzetközi hallgatóknak. A díjak egyszeri pénzbeli támogatások vagy a tandíj 15%- 100% -os csökkentése.

Concordia College ösztöndíjak
A Concordia díjazza a nemzetközi hallgatók által az egyetemen nyújtott hozzájárulást, és örömmel nyújt részleges pénzügyi segítséget nemzetközi hallgatóknak. A Nemzetközi Hallgatói Ösztöndíj a tanulmányi képességeken és a családi szükségleteken alapul, évente legfeljebb 28 000 dollárt. A nemzetközi kiválósági ösztöndíjak versenyképes, érdemeken alapuló ösztöndíjak, amelyeket nemzetközi elsőéves hallgatóknak vagy átigazolási hallgatóknak ítélnek oda legfeljebb négy évre, és akár 28 000 dollárt is elérhetnek.

Dartmouth College -ösztöndíjak
A Dartmouth College kielégíti az összes felvételt nyert hallgató bizonyított szükségletét, beleértve a más országokból érkezőket is. A Dartmouth College ösztöndíjakkal és kölcsönökkel áll a nemzetközi hallgatók rendelkezésére, beleértve az Egyesült Államokba történő utazási juttatást.

East Tennessee State University
Az East Tennessee State University (ETSU) a Nemzetközi Hallgatói Akadémiai Érdem ösztöndíjat kínálja az új nemzetközi hallgatóknak, akik diplomás vagy egyetemi diplomát szeretnének szerezni. Az ösztöndíj értéke tanévenként 12 500 dollár egyetemi hallgatók és 11 500 dollár végzős hallgatók számára.

East West Center
Az East-West Center Graduate Degree Fellowship legfeljebb 24 hónapig nyújt finanszírozást a mester- vagy doktori fokozat megszerzéséhez tanulmány az ázsiai, a csendes-óceáni és az amerikai végzős hallgatók számára, hogy részt vegyenek az East-West Center oktatási, lakó- és vezetői fejlesztési programjaiban, miközben folytatják a Hawaii Egyetemen végzett posztgraduális tanulmányokat.

Emory College ösztöndíjak
Az Emory College szükségleteken alapuló pénzügyi támogatást kínál díjakat minden évben a nemzetközi hallgatók kiválasztott csoportjának. Emellett a nemzetközi pályázókat arra ösztönzik, hogy részleges vagy teljes körű érdemi alapú ösztöndíjakra jelentkezzenek Emory University Scholars Program (november 15.).

Illinois Wesleyan Egyetemi Ösztöndíjak
Az érdemeken alapuló ösztöndíjakat olyan minősített nemzetközi pályázóknak ajánlják fel, akik kiemelkedő tanulmányi eredményekkel és vizsgaeredményekkel rendelkeznek szükséges felvételi vizsgák. Ezek a díjak évente 16 000 és 30 000 dollár között mozognak, és legfeljebb négy évre megújíthatók. Ezenkívül évente két teljes tandíjas elnök nemzetközi hallgatói ösztöndíját ítélhetik oda a minősített nemzetközi hallgatóknak legfeljebb négy évig.

Az Iowai Állami Egyetem nemzetközi érdemi ösztöndíjai
A nemzetközi gólyákat korlátozott számú érdemi ösztöndíjra veszik figyelembe. Az ösztöndíjak kiválasztása versenyképes a SAT vagy ACT pontszámok és a középiskolai jegyek/osztályzatok holisztikus áttekintése alapján. A díjak 2000 és 10 000 dollár között mozognak, és megújíthatók.

A Michigan Állami Egyetem nemzetközi ösztöndíjai
A Michigani Egyetem korlátozott számú ösztöndíjat és ösztöndíjat biztosít az arra érdemes nemzetközi hallgatóknak az egyetemi és posztgraduális szint. Ezeket a pénzügyi csomagokat nem az MSU teljes tudományos programjának támogatására tervezték.

New York -i Egyetem Wagner -ösztöndíjai
Az érdemi ösztöndíjakat korlátozott számú felvételt nyert hallgatónak kínálják minden pályázati ciklusban, beleértve a nemzetközi diákok. Az ösztöndíjak részlegesek vagy teljes tandíj ösztöndíjak, 25 000 és 47 000 dollár között.

Oregon Egyetemi Ösztöndíjak
Az Oregoni Egyetem minden évben több mint egymillió dollár pénzügyi támogatást és ösztöndíjat ítél oda nemzetközi egyetemisták és egyetemi hallgatók egyaránt. Egyik ösztöndíjprogramjuk a ICSP ösztöndíj , amely a részleges és a teljes tandíj összegű tandíjmentességi ösztöndíjakat nyújt évente, évente legfeljebb 15 kreditért. Az ösztöndíjak alapja az anyagi szükséglet, a tudományos érdemek és az a képesség, hogy előadásokat tartsanak különböző csoportoknak.

Wesleyan Egyetemi Ösztöndíjak
A külföldi hallgatók számára nyújtott pénzügyi támogatás azonban rendkívül korlátozott, és mindkét kivételes alapon ítélik oda képesítések és bizonyított szükségletek. A Freeman Asian Scholars Program teljes tandíjat biztosít ösztöndíjjal a Wesleyan-i négyéves képzésre, 11 kivételes képességű ázsiai hallgató alapképzésének megszerzése érdekében. A 11 freeman ázsiai ösztöndíjas mellett az egyetem várhatóan pénzügyi segítséget nyújt körülbelül 30 külföldi hallgatónak körülbelül 600 ilyen jelentkezőből álló csoportból

University of the West Scholarships
A Nyugati Egyetem ösztöndíjakat kínál új nemzetközi hallgatóknak, akik magas tanulmányi színvonalat érnek el, és pénzügyi szükségleteiket bizonyítják, mint például az elnök és a dékán ösztöndíja. Az ösztöndíjasok félévenként 7,5-15 egyetemi vagy 6-12 posztgraduális egység esetén elengedik a tandíj teljes költségét.

Japán Világbank Közös Ösztöndíjak
A Japán Világbank Közös Diplomás Ösztöndíjprogramja teljes ösztöndíjat biztosít a Világbank tagországaiból érkező hallgatóknak fejlesztéssel kapcsolatos tanulmányok a világ egyes egyetemein. A hallgatók 8 részt vevő USA -s egyetemen tanulhatnak, beleértve a Harvard Egyetemet, a John Hopkins Egyetemet, a Chicagói Egyetemet, a Cornell Egyetemet és a Columbia Egyetemet.

AAUW nemzetközi ösztöndíjak
AAUW (korábban American Association néven ismertek) egyetemi nők) nemzetközi ösztöndíjakat ítél oda nappali tagozatos tanulmányokért vagy kutatásokért az Egyesült Államokban olyan nőknek, akik nem amerikai állampolgárok vagy állandó lakosok. Az ösztöndíj értéke 18 000 dollár a mesterek, 20 000 a PhD és 30 000 dollár a posztdoktori hallgatók számára.

Aga Khan Alapítvány Nemzetközi Ösztöndíjprogram
Az Aga Khan Alapítvány évente korlátozott számú ösztöndíjat biztosít a posztgraduális tanulmányokhoz a kiválasztott fejlődő országokból származó diákok, akiknek nincs más eszköze tanulmányaik finanszírozására. A tanulmányok bárhol elvégezhetők a világon, beleértve az USA -t is. Az ösztöndíjakat 50% -os támogatás: 50% hitel alapon ítélik oda évente egyszer, versenyképes pályázati eljárás keretében.
  • .
    Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.