A legjobb 25 külföldi kormány ösztöndíja nemzetközi hallgatóknak

A nemzetközi fejlesztési együttműködés iránti elkötelezettségük és az oktatási rendszereik nemzetközivé tételének részeként a kormányok A fejlett országok, például az USA, az Egyesült Királyság, Ausztrália, Japán és Európa számos országa államilag finanszírozott ösztöndíjakat

Egyesült Államok kormányzati ösztöndíjai»

Fulbright külföldi hallgatói program ]
A Fulbright Program teljes ösztöndíj a világ 155 országából származó nemzetközi hallgatóknak, akik mester- vagy doktori fokozatot szeretnének szerezni az Egyesült Államokban. Az ösztöndíjak nem fokozatos posztgraduális tanulmányokra is odaítélhetők. A támogatás fedezi a tandíjat, a tankönyveket, a repülőjegyeket, a megélhetési ösztöndíjat és az egészségbiztosítást. Évente körülbelül 1800 ösztöndíjat osztanak ki.

Hubert H. Humphrey ösztöndíjprogram
A Hubert H. Humphrey ösztöndíjprogram egy évet biztosít szakmai gazdagodás az Egyesült Államokban a világ kijelölt országaiból származó tapasztalt szakemberek számára. Az ösztöndíj tandíjat, juttatást, baleset- és egészségbiztosítást, utazási költségeket stb. Biztosít. Évente körülbelül 200 ösztöndíjat ítélnek oda.

Az Egyesült Királyság és a Brit Nemzetközösség kormányának ösztöndíjai»

Brit Chevening -ösztöndíjak
A Chevening ösztöndíjakat, az Egyesült Királyság kormányának globális ösztöndíjprogramját a világ Chevening-támogatható országainak kiemelkedő tudósai kapják. A díjak jellemzően egyéves mesterképzésre járnak. A legtöbb Chevening -ösztöndíj fedezi a tandíjat, a meghatározott mértékű megélhetési támogatást (egy személy esetében), a turistaosztályú repülőjegyet az Egyesült Királyságba, és további támogatásokat az alapvető kiadások fedezésére. Világszerte mintegy 1500 ösztöndíjat ajánlanak fel.

UK Commonwealth ösztöndíjak a fejlődő nemzetközösségi országok számára
A Commonwealth ösztöndíjak a Commonwealth fejlődő diákjai számára szólnak országok, akik mesterképzést és PhD tanulmányokat szeretnének folytatni az Egyesült Királyságban. Minden ösztöndíj többek között repülőjegyet biztosít az Egyesült Királyságba és onnan, tandíjat és vizsgadíjat, személyes tartási támogatást, szakdolgozati támogatást (adott esetben), kezdeti érkezési támogatást. Ezekből az ösztöndíjakból évente körülbelül 300 -at ítélnek oda.

Lásd még a Commonwealth Shared Scholarship Scheme

európai Kormányzati ösztöndíjak»

Hollandia

Orange Knowledge Program
Az Orange Knowledge Program célja, hogy előmozdítsa mind az egyének, mind a szervezetek kapacitásának, tudásának és minőségének fejlesztését a felsőoktatás és a szakoktatás területén, valamint a a programországok kiemelt témái. Ösztöndíjak állnak rendelkezésre néhány rövid tanfolyamra (2 hét és 12 hónap között) és mesterképzésekre (időtartam 12 - 24 hónap). Az OKP ösztöndíj kiegészíti azt a fizetést, amelyet továbbra is kapnia kell a hollandiai tanulmányi időszak alatt. A juttatás hozzájárul a megélhetési költségeihez, mint például tandíj, vízum, utazás, biztosítás stb. Adott esetben az ösztöndíjas elvárja, hogy fedezze a tényleges költségek és az OKP ösztöndíj összege közötti különbséget.

Holland ösztöndíjak nem EU/EGT-s hallgatók számára
The Holland A holland Oktatási, Kulturális és Tudományos Minisztérium által finanszírozott ösztöndíjat az Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívüli nemzetközi hallgatóknak szánják, akik alapképzést vagy mesterképzést szeretnének végezni a holland holland kutatóegyetemek és alkalmazott egyetemek egyikén. Az ösztöndíj összege 5000 euró.

​​

Belgium

Flandria kormányának elme -ösztöndíjai nemzetközi hallgatóknak
A flandriai kormány új ösztöndíjprogramot indít, a Master Mind Scholarships programot, amelynek célja a flamand felsőoktatás nemzetköziesedésének elősegítése. Akár 45 ösztöndíjat ítél oda minden ország kiemelkedő mester hallgatóinak. A beérkező hallgató ösztöndíjat kap, tanévenként legfeljebb 8 000 euró értékben. A flamand fogadó intézmény évente legfeljebb 109 euró tandíjat kérhet a pályázótól.

VLIR-UOS ösztöndíjprogram
A VLIR-UOS ösztöndíjat ítél oda 31 fejlődő ország diákjainak Ázsiában, Afrikában és Latin -Amerikában, hogy folytathassanak egy angol tanított képzést vagy mesterképzést a belga egyetemek fejlesztésével kapcsolatban. Az ösztöndíjak fedezik a tandíjat, a szállást, a juttatást, az utazási költségeket és a programhoz kapcsolódó egyéb költségeket.

Németország

DAAD ösztöndíjak a fejlesztéssel kapcsolatos posztgraduális képzésekhez ]
A Német Akadémiai Csereszolgálat (DAAD) ösztöndíjakat biztosít számos posztgraduális képzéshez, amelyek különös jelentőséggel bírnak a fejlődő országok számára a német egyetemeken. Az ösztöndíjak kifejezetten az afrikai, ázsiai, csendes -óceáni szigetek, Közép- és Dél -Amerika, valamint Közép- és Kelet -Európa fejlődő országaiból érkező nemzetközi hallgatók és fiatal szakemberek számára szólnak. A DAAD ösztöndíj támogatja a kiválasztott programokat különféle teljes vagy részleges ösztöndíjakkal.

Svájc

Svájci kiválósági ösztöndíjak
A svájci kormány kiválósági ösztöndíjai mintegy 180 ország diplomásainak biztosítanak lehetőséget arra, hogy doktori vagy posztdoktori kutatásokat folytassanak bármely tudományos területen Svájc egyik államilag finanszírozott egyetemén vagy elismert intézményében. Az ösztöndíj fedezi a havi juttatást, a tandíjat, az egészségbiztosítást, a szállásdíjat stb.

Svédország

Svéd Intézet tanulmányi ösztöndíjai
A Svéd Intézet ösztöndíjakat biztosít Svédországban azoknak a magasan képzett nemzetközi diákoknak a fejlődő országokból, akik teljes munkaidőben szeretnének továbbtanulni Mesterképzés a svéd egyetemeken. Az ösztöndíj fedezi a tandíjat, a megélhetési költségeket, néhány utazási támogatást és a biztosítást. Körülbelül 335 ösztöndíjat kínálnak.

Dánia

Dán kormány ösztöndíja nem EU/EGT diákok számára
A Dán Oktatási Minisztérium minden évben számos ösztöndíjat ajánl fel magasan képzett és motivált nemzetközi hallgatók finanszírozására az EU/EGT -n kívülről, akik teljes diplomát szeretnének szerezni. felsőoktatási program a résztvevő dán egyetemeken. Az ösztöndíj teljes vagy részleges tandíjmentességként és/vagy megélhetési költségek fedezésére nyújtható támogatásként adható.

Olaszország

Olasz kormányzati ösztöndíjak külföldi hallgatóknak < br> Az olasz kormány ösztöndíjat ítél oda az olaszországi tanulásért mind külföldi állampolgárok, mind külföldön tartózkodó olasz állampolgárok számára. Az ösztöndíjak egyetemi végzettségű tanfolyamokra, haladó szakmai képzésekre, művészeti és zenei tanfolyamokra, mesterképzésekre, PhD kurzusokra, stb. Csak három, hat vagy kilenc hónapos ösztöndíjra lehet pályázni.

Franciaország

Eiffel -kiválósági ösztöndíjak
Az Eiffel -ösztöndíj -programot a Külügyminisztérium dolgozta ki annak eszközeként, hogy lehetővé tegye a francia felsőoktatási intézmények számára, hogy vonzzák a legjobb külföldi hallgatókat mesterképzésre és PhD -képzésre. Az Eiffel-ösztöndíjasok havi pótlékot és egyéb költségeket kapnak, például oda-vissza utazást, egészségbiztosítást és kulturális tevékenységeket. Nem fedezi a tandíjat.

Ausztrália és Új -Zéland kormányának ösztöndíjai»

Ausztrál Awards ösztöndíjak
Az Australia Awards ösztöndíjak, korábbi nevükön Australia Development Scholarships (ADS), ösztöndíjak azoknak a nemzetközi hallgatóknak, akik Ázsia, Csendes -óceán, Afrika és a Közel -Kelet egyes országaiból származnak, és akik az ausztrál egyetemeken akarnak tanulni. Az ösztöndíjak a részt vevő ausztrál egyetemeken és a műszaki és továbbképzési (TAFE) intézményekben a szakoktatási és képzési kurzusok, egyetemi diplomák, posztgraduális diplomák és PhD fokozatok. Az ösztöndíj -juttatások általában magukban foglalják a teljes tandíjat, a visszautazást, a letelepedési támogatást, a megélhetési költségekhez való hozzájárulást (CLE), a tengerentúli hallgatói egészségügyi fedezetet (OSHC) stb.

Ausztrália nemzetközi posztgraduális kutatási ösztöndíjai
Az IPRS program lehetővé teszi a nemzetközi hallgatók számára, hogy posztgraduális kutatói képesítést szerezzenek Ausztráliában, és tapasztalatokat szerezzenek vezető ausztrál kutatókkal. Az ösztöndíjak két évig állnak rendelkezésre kutatói diploma szerinti mesterképzésre, vagy három évre doktori fokozatra kutatási fokozat szerint. Az ösztöndíj fedezi a tandíjat és az egészségügyi költségeket. Évente körülbelül 330 ösztöndíjat osztanak ki.

Új -zélandi nemzetközi felsőfokú ösztöndíjak
Az új -zélandi nemzetközi ösztöndíjak lehetőséget kínálnak a kiválasztott fejlődő országok a Csendes-óceáni Afrikában, Ázsiában, Latin-Amerikában és a Karib-térségben, valamint a Nemzetközösségben, hogy Új-Zélandon tanuljanak, hogy ismereteket és készségeket szerezzenek a posztgraduális tanulmányok során olyan speciális témákban, amelyek segítik hazájuk fejlődését. Az ösztöndíjak tartalmazzák a tandíjat, az utazási költségeket, a megélhetési támogatást és a biztosítást.

Ázsiai kormány ösztöndíjai»

Japán

Japán kormány ösztöndíjai
A japán kormány ösztöndíjakat kínál Japánban azoknak a nemzetközi hallgatóknak, akik a japán egyetemeken egyetemi és tudományos hallgatóként szeretnének tanulni a japán kormány ösztöndíjprogramja keretében. Az ösztöndíjak fedezik a juttatásokat, az utazási költségeket és az iskolai költségeket.

Tajvan

Tajvani felsőoktatási ösztöndíjprogram )
TajvanICDF Nemzetközi Felsőoktatási Ösztöndíjprogramja célja, hogy segítse a fejlődő partnerországokat a fenntartható fejlődés elérésében az oktatáson keresztül. A TaiwanICDF ösztöndíjakat biztosít a felsőoktatáshoz, és egyetemi, posztgraduális és Ph. D. programokat a neves tajvani egyetemekkel együttműködve. A TaiwanICDF minden ösztöndíjasnak teljes ösztöndíjat biztosít, beleértve a repülőjegy -visszatérést, a lakhatást, a tandíjat és a hitelköltségeket, a biztosítást, a tankönyvköltségeket és a havi juttatást.

Törökország

Törökország diplomás ösztöndíjak nemzetközi hallgatóknak< br> A Türkiye Graduate Scholarship Program azoknak a sikeres nemzetközi hallgatóknak szól, akik a világ minden tájáról kívánnak posztgraduális tanulmányokat folytatni Törökországban. Az ösztöndíj havi ösztöndíjat, teljes tandíjat, ingyenes 1 éves török ​​nyelvtanfolyamot, ingyenes állami fenntartású kollégiumi szállást, oda-vissza repülőjegyet és egészségbiztosítást tartalmaz.

Szingapúr

Szingapúri Nemzetközi Diplomás Díj
A Singapore International Graduate Award díjat olyan nemzetközi hallgatóknak ítélik oda, akik kiváló egyetemi és/vagy mesterképzési eredménnyel rendelkeznek, és erős érdeklődést mutatnak a szingapúri egyetemen tudományos és mérnöki doktori fokozatot (PhD) vezető kutatások iránt. A díj pénzügyi támogatást nyújt akár 4 éves PhD tanulmányokhoz, beleértve a teljes tandíjat, havi ösztöndíjat, települési támogatást és repülőjegy -támogatást.

Hongkong

hongkongi PhD ösztöndíjrendszer
A Hongkongi Kutatási Ösztöndíjak Tanácsa (RGC) által 2009 -ben létrehozott hongkongi PhD ösztöndíjrendszer célja, hogy a világ kiemelkedő hallgatóit vonzza, hogy PhD -képzésüket Hongkong intézményeiben folytassák. Az ösztöndíj havi ösztöndíjat, valamint konferencia- és kutatási utazási támogatást biztosít évente, legfeljebb három évre.
  • .
    Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.