A legjobb 10 rangos ösztöndíj a legjobb nemzetközi hallgatóknak

Ha fényes, tehetséges vagy motivált nemzetközi hallgató, akkor a legjobb ösztöndíjak az Ön felvételére szolgálnak. Tudós4dev.comA 15 legjobb ösztöndíj a fejlődő országbeli diákok számára .

Fulbright -ösztöndíjak (USA)
A Fulbright -ösztöndíjprogram az amerikai kormány és 155 ország közötti zászlóshajó nemzetközi csereprogram. Évente körülbelül 1800 Fulbright -ösztöndíjat ítélnek oda kiváló külföldi hallgatóknak, akik mester- vagy doktori fokozatot szeretnének szerezni az Egyesült Államokban. A Fulbright ösztöndíjprogram teljes finanszírozást biztosít a tanulmány időtartamára, amely magában foglalja a tandíjat, a tankönyveket, a repülőjegyeket, a megélhetési ösztöndíjat és az egészségbiztosítást.

Lásd még Hubert H. Humphrey ösztöndíjprogram , amely egyéves szakmai gazdagodást biztosít az Egyesült Államokban a világ kijelölt országaiból származó tapasztalt szakemberek számára.

Chevening -ösztöndíjak (Egyesült Királyság)
A Chevening -ösztöndíjak a brit kormány globális ösztöndíjprogramjai. Minden évben ösztöndíjat biztosít mintegy 1000 kiváló hallgatónak több mint 130 országból, akik posztgraduális tanulmányokat szeretnének folytatni az Egyesült Királyságban. A Chevening ösztöndíjak teljes ösztöndíjak, amelyek fedezik a tandíjat, a havi ösztöndíjat és a különböző egyszeri juttatásokat, valamint az Egyesült Királyságba és onnan érkező nemzetközi utazásokat.

Lásd még Skócia Saltire ösztöndíjai , amelyek Kanada, Kína (beleértve Hongkongot), India, Japán, Pakisztánban és az USA-ban, akik teljes munkaidős mesterképzéseket szeretnének tanulni a skót egyetemeken, a tudomány, a technológia, a kreatív ipar, az egészségügy és az orvostudomány, valamint a megújuló és tiszta energia területén.

Australia Awards ösztöndíjak
Australia Awards ösztöndíjak, korábban ausztrál fejlesztési ösztöndíjak (ADS), lehetőséget biztosítanak a fejlődő országokból, különösen az Indo-Csendes-óceáni térségben élő országokból származó embereknek, hogy teljes idejű egyetemi vagy posztgraduális tanulmányokat folytassanak a résztvevő ausztrál egyetemeken és a műszaki és továbbképzési (TAFE) intézményekben.

Eiffel -kiválósági ösztöndíjprogram (Franciaország)
Az Eiffel -kiválósági ösztöndíjprogram célja, hogy a legjobb külföldi hallgatókat vonzza mesterképzésre és PhD -re képzési programok a részt vevő francia egyetemeken. Az Eiffel-ösztöndíjasok havi juttatásban részesülnek; nem fedezi a tandíjat. Ezenkívül az ösztöndíj különféle egyéb költségeket is fedez, beleértve a visszautazást, az egészségbiztosítást és a kulturális tevékenységeket.

Lásd a Külföldi kormányzati ösztöndíjak nemzetközi diákoknak listáját

Gates Cambridge -ösztöndíjak (Egyesült Királyság)
A Gates Cambridge -ösztöndíjak az egyik legrangosabb nemzetközi ösztöndíj, amely a világ minden tájáról érkező nemzetközi hallgatók számára nyitott. Az ösztöndíjak teljes költségű díjak a Cambridge-i Egyetemen elérhető bármely tárgyban végzett posztgraduális tanulmányokért és kutatásokért. Az ösztöndíj fedezi az egyetemi díjakat, fenntartási támogatásokat, repülőjegyeket stb. Évente körülbelül 100 új Gates -ösztöndíjat ítélnek oda.

Clarendon -ösztöndíjak az Oxfordi Egyetemen (Egyesült Királyság)
A Clarendon Ösztöndíjalap egy rangos diplomás ösztöndíjrendszer, amely mintegy 140 új lehetőséget kínál ösztöndíjakat minden évben jogosult végzős pályázóknak (beleértve a nemzetközi hallgatókat is) az Oxfordi Egyetemen. A Clarendon-ösztöndíjakat az Oxfordi Egyetem végzettségi szintjén a tudományos kiválóság és a potenciál alapján ítélik oda. Az ösztöndíjak teljes egészében fedezik a tandíjat és az egyetemi díjakat, valamint egy nagylelkű támogatást a megélhetési költségek fedezésére.

Lásd még Rodosz -ösztöndíjak és Rhodes -i globális ösztöndíjak , amelyek posztgraduális díjak, amelyek kivételes nemzetközi hallgatókat támogatnak az Oxfordi Egyetem kiválasztott országaiból.

Knight-Hennesy Scholars Program a Stanford Egyetemen (USA)
A Knight-Hennessy Scholars program A Stanford Egyetemen a világ minden tájáról feltörekvő vezetők sokszínű, multidiszciplináris közösségét ápolja, és együttműködésre, innovációra és kommunikációra ösztönzi őket, miközben felkészülnek a társadalom előtt álló összetett kihívások kezelésére. Az ösztöndíjak teljes munkaidős mesterképzésre és PhD fokozatra irányulnak a Stanfordban kínált bármely tantárgyból. A Knight-Hennessy ösztöndíjasok ösztöndíjat kapnak közvetlenül a tandíj és a kapcsolódó díjak fedezésére, megélhetési és tanulmányi költségek ösztöndíját, valamint utazási támogatást.

Schwarzman ösztöndíjas program a Tsinghua Egyetemen (Kína)
A globális vezetők következő generációjának felkészítésére tervezett Schwarzman Scholars a század ötödik ösztöndíja, amely a 21. század geopolitikai tájára reagált. A program lehetőséget ad a világ legjobb és legfényesebb hallgatóinak, hogy a Tsinghua Egyetem egyéves mesterképzésén keresztül fejlesszék vezetői képességeiket és szakmai hálózataikat. Az ösztöndíj fedezi a tandíjat és a díjakat, a szobát és az ellátást, a Pekingbe és Pekingből való utazást a tanév elején és végén, egy országon belüli tanulmányutakat, a szükséges tankönyveket és kellékeket, a Lenovo laptopot és okostelefont, az egészségbiztosítást és egy szerényt személyes ösztöndíj.

Lásd a Nemzetközi egyetemi ösztöndíjak listáját, amelyeket a legjobb egyetemek kínálnak

A Rotary Foundation Global Study Grants (különböző országok)
A Rotary Foundation a Rotary Foundation Global Grant ösztöndíjain keresztül nyújt ösztöndíjat. Az ösztöndíj egy-négy tanévre végzi a diplomás szintű tanfolyamokat vagy kutatásokat. A globális támogatási ösztöndíj minimális költségvetése 30 000 dollár.

Japán Világbank közös ösztöndíjai (különböző országok)
A Japán Világbank Közös Diplomás Ösztöndíjprogramja (JJ/WBGSP) szponzorok fejlődő országok diákjai, hogy folytassák a világon előnyben részesített egyetemek mesterképzéséhez vezető posztgraduális tanulmányokat. A tudósok várhatóan hazatérnek, hogy hozzájáruljanak országuk fejlődéséhez. Az ösztöndíj fedezi az utazási költségeket, a tandíjat és a havi juttatást.

Lásd a Intézmény által finanszírozott ösztöndíjak listáját .
  • .
    Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.