A legjobb 10 ösztöndíj Új -Zélandon nemzetközi hallgatóknak

Szeretne ingyen tanulni Új -Zélandon? Az új -zélandi kormány és néhány új -zélandi egyetem számos ösztöndíjat biztosít nemzetközi hallgatóknak, akik Új -Zélandon szeretnének tanulni. A segítségedre a tudósok4dev.com elkészítette a legjobb új -zélandi nemzetközi ösztöndíjak listáját

Új-zélandi nemzetközi ösztöndíjak
Az új-zélandi kormány teljes körű felsőfokú ösztöndíjakat kínál a jogosult nemzetközi hallgatók számára, hogy nappali tagozaton tanulhassanak Új -zélandi oktatási intézmény vagy csendes -óceáni egyetem. Az ösztöndíjak a Csendes -óceán, Afrika, Ázsia, Latin -Amerika, Karib -térség, valamint a Nemzetközösség országainak kiválasztott országainak polgárai számára nyitottak. Az ösztöndíjak magukban foglalják a teljes tandíjat, a megélhetési támogatást (491 NZ USD hetente), a letelepedési támogatást (3000 NZ USD), az egészségbiztosítást, amikor Új -Zélandon tartózkodik, a saját országába és Új -Zélandra utazik és onnan az elején és végén. ösztöndíja, utasbiztosítása, hazautazása az ösztöndíj ideje alatt (egy vagy két hazautazás megengedett, az ösztöndíj hosszától függően), valamint sok posztgraduális hallgató kutatási és szakdolgozati költségeinek segítése.

Az UC nemzetközi elsőéves ösztöndíjai
A Canterbury Egyetem felajánlja az UC nemzetközi elsőéves ösztöndíját azoknak a legjobban teljesítő nemzetközi hallgatóknak, akik egyetemi diplomát kezdenek program az egyetemen. Az ösztöndíjat jelenleg 10 000, 15 000 vagy 20 000 dollár értékben ítélik oda.

Az Aucklandi Egyetem Nemzetközi Hallgatói Kiválósági Ösztöndíja
Az Aucklandi Egyetem Nemzetközi Hallgatói Kiválósági Ösztöndíja elérhető az új nemzetközi egyetemi hallgatók számára és posztgraduális hallgatók, akik tanulmányra jelentkeznek, legalább 120 pontból tanítottak PGDip-et vagy Masters-t, vagy egyetemi diplomákra jelentkeznek (tengerentúli közép- vagy középfokú képesítéssel). A tanulmányok bármilyen tantárgyból készülhetnek. Az ösztöndíj fő célja, hogy új, magas kaliberű nemzetközi hallgatókat vonzzon, hogy beiratkozzanak az egyetemi vagy posztgraduális, 1 éves vagy annál hosszabb tanfolyamra az Aucklandi Egyetemen. Évente legfeljebb 50 ösztöndíjat ítélnek oda (attól függően, hogy a jelölt az első félévben vagy a 2. szemeszterben kezdi-e tanulmányait), minden ösztöndíj legfeljebb 10 000 dollár értékben, posztgraduális és egyetemi tanulmányokra.

Lásd még ADB ösztöndíjak az Aucklandi Egyetemen

Tongarewa ösztöndíj a Wellingtoni Victoria Egyetemen
A Wellingtoni Victoria Egyetem bocsátja rendelkezésre a Tongarewa Ösztöndíjat, hogy megünnepelje az Egyetem elkötelezettségét a nemzetközi hallgatói közösség iránt. A jogosult pályázók azok, akik vagy belépnek az alapképzés első évébe, vagy belépnek a Wellingtoni Victoria Egyetem posztgraduális képzésébe. A címzettek várhatóan nagykövetek lesznek a Victoria University of Wellingtonban, és szükség esetén részt vesznek a megfelelő rendezvényeken vagy marketingben. Legfeljebb 10 ösztöndíj 10 000 NZ $ alapképzésre és mesterképzésre, és legfeljebb 9 ösztöndíj 5000 NZ $ csak mesterképzésre.

Lásd még Wellingtoni mesterképzés Thesis ösztöndíj és Wellingtoni doktori ösztöndíjak

Az Otago Egyetem Nemzetközi Kutatási Mester Ösztöndíjai
Az Otagoi Egyetem Nemzetközi Mesterdíja finanszírozást nyújt azoknak a nemzetközi hallgatóknak a támogatásához, akik szakdolgozaton alapuló mesterképzést végeznek az Otago Egyetemen. Az ösztöndíj magában foglalja az évi 15 000 NZ $ ösztöndíjat, valamint a tandíjmentességet 1 évre, amely a mesterképzés belföldi árának megfelelő (nem tartalmazza a hallgatói szolgáltatási díjat és a biztosítást).

Lásd még Az Otago Egyetem doktori ösztöndíjai

Egyetem a Waikato Nemzetközi Kiválósági Ösztöndíjak
Az ösztöndíjak olyan tehetséges nemzetközi hallgatóknak szólnak, akik kiváló tanulmányi eredményeket mutatnak, és képesek a Waikato Egyetem globális nagyköveteivé válni. A pályázóknak először be kell jelentkezniük a Waikato Egyetemre, egyetemi vagy posztgraduális képzésben. Az ösztöndíj legfeljebb tízezer dollár értékű tandíjra alkalmazható.

Lásd még A Waikato Egyetem doktori ösztöndíjai
  • ​​
    .
    Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.