A legjobb 10 ösztöndíj Svájcban nemzetközi hallgatóknak

Tudta, hogy a svájci egyetemeken a tandíj viszonylag alacsony a többi európai országhoz képest? Egy svájci egyetemre évente 1500 dollárért lehet beiratkozni. Ez Svájcot az egyik legjobb választássá teszi az európai tanulmányokat folytatni kívánó nemzetközi hallgatók számára. Ezen kívül rendelkezésre állnak svájci ösztöndíjak nemzetközi hallgatók számára

Svájci kiválósági ösztöndíjak külföldi hallgatóknak
A Svájci Államszövetség minden évben díjazza a kormányt Kiválósági ösztöndíjak a nemzetközi csere- és kutatási együttműködés előmozdítására Svájc és több mint 180 más ország között. A kutatási ösztöndíjat bármely tudományterületen posztgraduális kutatók vehetik igénybe (akik legalább mesterképzéssel rendelkeznek), akik azt tervezik, hogy Svájcba érkeznek, hogy doktori vagy posztdoktori szintű kutatást vagy további tanulmányokat folytassanak. Az ösztöndíj fedezi a havi kifizetést, a tandíjmentességet, az egészségbiztosítást, a légi viteldíjat, a lakhatási támogatást stb.

ETH Kiválósági Ösztöndíjak
Az ETH Zürich két olyan ösztöndíjprogrammal támogatja az ETH és más (nemzeti és nemzetközi) egyetemek kiváló hallgatóit, akik mesterképzést szeretnének végezni az ETH -n: az Excellence Scholarship & Opportunity Program (ESOP), amely teljes körű a hallgatók tanulmányi és megélhetési költségei, valamint a mesterösztöndíj -program (MSP), ahol a hallgatók részleges ösztöndíjat és asszisztensi ajánlatot kapnak.

Lásd még E4D továbbképzési ösztöndíjprogram

A Lausanne -i Egyetem mester ösztöndíjai külföldi hallgatóknak
A svájci Lausanne -i Egyetem ösztöndíjat kínál nemzetközi hallgatóknak, akik az UNIL mesterképzésen keresztül szeretnének mesterképzést szerezni az egyetemen Támogatások. A támogatás összege szeptember 15. és július 15. között havi 1600 CHF, a program szabályozási minimális időszakát meg nem haladó időtartamra.

EPFL Kiválósági Ösztöndíjak
Az Ecole Polytechnique Federale de Lausanne (EPFL) korlátozott számú ösztöndíjat kínál mesterképzésben kiemelkedő tanulmányi eredményekkel rendelkező hallgatóknak. Bárki, aki jelentkezik az EPFL mesterképzésre, jogosult. A külső pályázók számára minden ösztöndíj egy tanévenként 16 000 CHF összegű pénzügyi csomagból, valamint egy szoba lefoglalásából áll.

Genfi Egyetemi Ösztöndíjak
Az Intézet jelentős forrásokat fektet be pénzügyi támogatásokba, azzal a céllal, tehetséges tudósok vonzása a világ minden tájáról, származástól és anyagi lehetőségektől függetlenül. Míg más intézmények általában csak tandíjcsökkentést kínálnak, az Intézet nagyszámú, egyenként 20 000 CHF összegű ösztöndíjat is biztosít. A pénzügyi támogatás a következő formákat öltheti: teljes ösztöndíj 20 000 CHF összegben; részleges ösztöndíj 10 000 CHF összegben; Érdemi ösztöndíj, amelyet tudományos kiválóság alapján ítélnek oda; társulhat fizetett tanári asszisztensi pozícióhoz vagy a szükségleteken alapuló tandíjcsökkentéshez. Minden évben 1000 CHF tandíjat számítanak fel.

A Genfi Egyetem Kiválósági Mester Ösztöndíjai
A Genfi Egyetem Természettudományi Kara, együttműködve Több szponzor is létrehozott egy Kiválósági Ösztöndíjprogramot, hogy támogassa a kiemelkedő és nagyon motivált jelölteket, akik a Kar által lefedett bármely tudományterületen szándékoznak mesterképzést szerezni .A Kiválósági Ösztöndíj évente 10 000–15 000 CHF összegű támogatásból áll.

Genfi Nemzetközi Humanitárius Jogi és Emberi Jogi Akadémia
A Genfi Akadémia részleges és teljes körű ösztöndíjak az LLM -hez a nemzetközi humanitárius jogban és az emberi jogokban (LLM), valamint az átmeneti igazságszolgáltatás, az emberi jogok és a jogállamiság fejlett tanulmányainak mestere (M TJ). A teljes ösztöndíj fedezi a tandíjat és a megélhetési költségeket Genfben 10 hónapig. A részleges ösztöndíjak fedezik a tandíjat.

IMD MBA ösztöndíjak
Az IMD számos ösztöndíjprogramot kínál különböző országokból érkező nemzetközi hallgatóknak és háttérrel. Minden ösztöndíjprogram körülbelül 25 000–50 000 CHF-t ítél oda.

)  • .
    Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.