A legjobb 10 ösztöndíj Hollandiában nemzetközi hallgatóknak

Az Egyesült Királysággal és Németországgal együtt Hollandia az egyik legnépszerűbb úti cél a nemzetközi hallgatók számára, akik tanulni szeretnének. ingyenes tanulmányok Európában. A holland intézmények által felajánlott diplomák nemzetközileg elismertek, és jelentős számú ösztöndíjat

Holland ösztöndíjak
A Holland ösztöndíj az Európai Unión kívüli nemzetközi hallgatóknak szól Gazdasági Térség (EGT), akik alapképzést vagy mesterképzést szeretnének szerezni a részt vevő hollandiai egyetemeken. Az ösztöndíj összege 5000 euró, amelyet a tanulmányok első évében kap.

Orange Knowledge Program
Az Orange Knowledge Program célja, hogy előmozdítsa mindkét személy kapacitásának, tudásának és minőségének fejlődését. valamint a felsőoktatás és a szakoktatás területén, valamint a programországokban a kiemelt témákhoz kapcsolódó egyéb területeken működő szervezetek. Az OKP ösztöndíj kiegészíti azt a fizetést, amelyet továbbra is meg kell kapnia az ösztöndíj ideje alatt. Az ösztöndíj hozzájárul a megélhetési költségekhez és olyan költségekhez, mint a tandíj, vízum, utazás, biztosítás stb.

Erasmus Mundus ösztöndíjak Hollandiában
A holland egyetemek számos tanulmányi programban vesznek részt, amelyeket az Erasmus Mundus ösztöndíjak finanszíroznak. Az ösztöndíjak lehetővé teszik a nemzetközi hallgatók számára, hogy részt vegyenek egy részt vevő Erasmus Mundus tanulmányi programban Hollandiában.

Leideni Egyetemi Kiválósági Ösztöndíjak
A Leideni Egyetemi Kiválósági Ösztöndíjprogram (LExS) nyitva áll azoknak a kiemelkedő, nem EU/EGT-s hallgatóknak, akik bármilyen MA, MSc és LL. M programokat kínálnak a Leideni Egyetemen. Az ösztöndíjak a következők formájában jelentkeznek: 10 000 euró a tandíjból, 15 000 euró a tandíjból, vagy a teljes tandíj mínusz a lakásdíj.

A Maastrichti Egyetem nagy potenciálú ösztöndíjai
A Maastrichti Egyetem (UM) az UM nagy potenciálú ösztöndíjait kínálja tehetséges diákoknak külföldről. Az EGT köteles követni az UM mesterképzését vagy posztgraduális programját az Egyetemen kínált szakemberek számára, kivéve az Üzleti és Gazdasági Egyetemet. Az ösztöndíjak fedezik a tandíjat, a havi megélhetési költségeket, a biztosítást és a vízumköltségeket.

Radboud Egyetemi Ösztöndíjprogram
A Radboud Ösztöndíjprogram kiválasztott számú tehetséges leendő, nem EGT-s hallgatónak kínál lehetőséget arra, hogy ösztöndíj a teljes angol nyelvű mesterképzés folytatásához a Radboud University Nijmegenben. Az ösztöndíj nem pénzösszeg, amelyet a bankszámlájára kap, hanem részleges tandíjmentességből áll. A tandíjat az EGT hallgatói szintjére mentesítik. Ezenkívül a Radboud -ösztöndíj olyan költségeket is fedez, mint a vízum, tartózkodási engedély, egészségbiztosítás és felelősségbiztosítás.

Utrechti Egyetemi Kiválósági Ösztöndíjak
Az Utrechti Kiválósági Ösztöndíj számos kiemelkedő leendő hallgatónak kínál lehetőséget alap- vagy mesterképzésre fokozatot szerzett az Utrechti Egyetemen. Az Utrecht Excellence ösztöndíjat tandíjként, vagy tandíjként és 11.000 euró megélhetési költségként lehet odaítélni.

Erik Bleumink ösztöndíjak a Groningeni Egyetemen
Az Erik Bleumink Alap ösztöndíjait általában bármely 1 éves vagy 2 éves mesterképzésre ítélik oda képzési program a Groningeni Egyetemen. A támogatás fedezi a tandíjat, valamint a nemzetközi utazási, megélhetési, könyvek és egészségbiztosítási költségeket.

TU Delfti Kiválósági Ösztöndíjak
A Delfti Műszaki Egyetem számos kiválósági ösztöndíjprogramot kínál nemzetközi hallgatóknak. A Justus & Louise van Effen ösztöndíj egyike ezeknek a programoknak, és célja, hogy anyagilag támogassa a TU Delftben tanulni kívánó kiváló nemzetközi MSc hallgatókat. Az ösztöndíj teljes ösztöndíj - a tandíj és a megélhetési költségek havi juttatásának fedezése.

Amszterdami kiválósági ösztöndíjak (Hollandia)
Az amszterdami kiválósági ösztöndíjak (AES) ösztöndíjakat adnak ki az EU -n kívüli kivételesen tehetséges diákoknak. az Amszterdami Egyetemen kínált jogosult mesterképzések folytatására. Az AES egy 25 000 eurós teljes ösztöndíj, amely fedezi a tandíjat és a megélhetési költségeket.

Lásd még Amszterdami érdemi ösztöndíjak

Twente -i Egyetem Ösztöndíjak
A Twente Egyetemi Ösztöndíjak (UTS) ösztöndíjak az EU/EGT és az EU/EGT-n kívüli országok kiváló hallgatói számára, akik pályáznak a Twente Egyetem posztgraduális programjára (MSc). Az ösztöndíj összege 6000 euró - 25 000 euró egy évre.

VU University Amsterdam Fellowship Program
A VU Fellowship Program (VUFP) tehetséges leendő hallgatókat kínál az EU/EGT -n kívülről egyedülálló lehetőség a VU Egyetem mesterképzéseinek kiválasztására. Az ösztöndíj 15.000 eurót ítél oda azoknak a hallgatóknak, akik fizetik a tandíjat az EGT-n kívüli hallgatók számára.

A Hágai ​​Világpolgári Világtehetség Ösztöndíj
A Hágai ​​Egyetem ösztöndíjakat kínál azoknak a kiváló nemzetközi hallgatóknak, akik szeretnék folytatni az alapképzést Az egyetemen. Az ösztöndíjak egyenként 5000 euróból fedezik az egyetemi tandíj közel kétharmadát, és csak egyszer ítélik oda.

A hollandiai egyetemi ösztöndíjak átfogóbb listáját lásd: Grantfinder Netherlands.
  • )
  • .
    Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.