A legjobb 10 ösztöndíj Belgiumban nemzetközi hallgatóknak

Sokak számára ismeretlen számos ösztöndíj -program létezik Belgiumban nemzetközi hallgatók számáraA világ 100 legjobb egyeteme közé tartozó egyetemek ösztöndíjprogramokkal rendelkeznek nemzetközi hallgatók számára is.


VLIR-UOS képzési és mesterösztöndíjak
VLIR-UOS díjak ösztöndíjak Ázsia, Afrika és Latin -Amerika kiválasztott fejlődő országaiból származó hallgatók számára, hogy képzést vagy mesterképzést folytassanak a belga egyetemek fejlesztésével kapcsolatban. Az ösztöndíjak fedezik a tandíjat, a szállást, a juttatást, az utazási költségeket és a programhoz kapcsolódó egyéb költségeket.

Flandria kormányának Master Mind ösztöndíjai nemzetközi hallgatóknak
A flandriai kormány új ösztöndíjprogramot indít, a Master Mind ösztöndíjakat célja a flamand felsőoktatás nemzetköziesedésének elősegítése. Akár 35 ösztöndíjat ítél oda minden ország kiemelkedő mester hallgatóinak. A beérkező hallgató ösztöndíjat kap, legfeljebb 7 500 euró évente. A flamand fogadó intézmény évente legfeljebb 100 euró tandíjat kérhet a pályázótól.

Erasmus Mundus programok a Vallónia-Brüsszel Föderációban
Tanulmányi ösztöndíjat adnak az Erasmus Mundus mesterképzéseihez és doktori fokozataihoz belga nyelven Egyetemek.

[email protected] ösztöndíjak nemzetközi hallgatóknak
A [email protected] ösztöndíj motivált és tehetséges nemzetközi hallgatóknak szól, akik érdeklődnek egy nemzetközi mesterképzés a KULeuven Természettudományi Karán. Az ösztöndíj összege legfeljebb 10 000 euró lehet 1 évre. Az ösztöndíj mindig fedezi az 1 éves tandíjat, a biztosítást és az alapvető egészségbiztosítási fedezetet. A megélhetési költségekre megítélt összeg eltérő lehet.

Lásd még A Global Minds doktori ösztöndíjprogram , amely a fejlődő országokból származó érdemes diákokat ajánlja fel doktori tanulmányaik elvégzésére a K. U. Leuven.

A Genti Egyetem Feltöltési Támogatásai a fejlődő országok számára
A Genti Egyetem feltöltési támogatásokat biztosít az OESO-DAC listán szereplő összes ország jelöltjei, akik mesterfokozatot szeretnének szerezni a Genti Egyetemen. Az ösztöndíj havi 1000 euró juttatásból és all-in biztosításból áll.

Lásd még A Genti Egyetem doktori ösztöndíjai , amely PhD ösztöndíjakat ad a fejlődő országok ígéretes doktoranduszainak, akik szeretnének PhD -kutatásuk fele a Genti Egyetemen, fele pedig egy fejlődő ország egyetemén.

Liege Heritage Foundation ösztöndíjak nemzetközi hallgatóknak
A Liege -i Egyetem ösztöndíjakat kínál mind uniós, mind nem uniós országok számára hallgatók, akik mesterképzést vagy PhD fokozatot szeretnének tanulni az egyetemen.

ARES -ösztöndíjak
Az ARES minden évben átlagosan 150 mesteri ösztöndíjat és 70 képzési ösztöndíjat ad tanfolyamokon keresztül a fejlődő országok állampolgárainak. Az ösztöndíj fedezi a nemzetközi utazási költségeket, a megélhetési támogatást, a tandíjat, a biztosítást, a lakhatási támogatást stb.

Belgian American Education Foundation ösztöndíjak
A Belga Amerikai Oktatási Alapítvány (BAEF) bátorítja az Egyesült Államok állampolgárainak vagy állandó lakosainak pályázatát ösztöndíjra felsőfokú tanulmányokhoz vagy kutatásokhoz egy tanév során, egy belga egyetemen vagy felsőoktatási intézményben. A B. A. E. F. legfeljebb tíz ösztöndíjat ítél oda, amelyek mindegyike 28 000 dollár ösztöndíjat tartalmaz a mesterképzés vagy a Ph. D. hallgatók vagy 32 000 dollár a posztdoktori ösztöndíjasok számára.
  • .
    Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.