A Genfi Egyetem Kiválósági Mester ösztöndíjai

Utolsó frissítés: 2020. december 15. |NYITVA 2022. JANUUS

Genfi Egyetem Mesterképzés

Határidő: 2022. március 15. (éves) Tanulmány: Svájcban A tanfolyam 2022 szeptemberében kezdődik

Rövid leírás:

13 fedezi a Kar.

Fogadó intézmény (ek):

Genfi Egyetem Svájcban

Szint/tanulmányi terület:

Természettudományi mesterfokozat a Természettudományi Kar által kínált egyik tudományágban s

Díjak száma:

Nincs megadva

Célcsoport:

Minden diák, beleértve nemzetközi hallgatók

Ösztöndíj értéke/időtartama:

Az ösztöndíj értéke 10 000–15 000 CHF évente. Egy évre ítélik oda, és meghosszabbítják a választott mesterképzés rendszeres időtartamára (három vagy négy félév), feltéve, hogy a pályázó tanulmányi sikere az első félév végén.

Jogosultság:

Függetlenül attól, hogy otthoni egyetemről van -e szó, leérettségizett -e vagy ragyogó alapképzést végez, és hogy Ön az egyik az év legjobbja, ez a program az Ön számára! Meg kell felelnie a választott mester felvételi feltételeinek, és a kiválósági ösztöndíjra vonatkozó jelentkezési fájl alapján kell kiválasztania.

Pályázati útmutató:

A pályázatok 2022 januárjában nyílnak meg.

A jelentkezés elbírálásához minden hallgatónak teljesítenie kell a beiratkozási eljárást a Felvételi Iroda honlapján leírtak szerint.A kérelmet január elejétől online nyújtják be. A regisztráció után e-mailben kap egy személyes linket, amely lehetővé teszi a jelentkezési űrlap kitöltését. A jelentkezési határidő 2022. március 15..

Fontos, hogy látogassa meg a hivatalos weboldalt, hogy hozzáférjen a jelentkezési űrlaphoz, és részletes információkat kapjon az ösztöndíj igényléséről.

Weboldal:

Hivatalos ösztöndíj -webhely: http://www.unige.ch/sciences/Enseignements/Formations/Masters /ExcellenceMasterFellowships_en.html

.
Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.