8 kancellár/alkancellár ösztöndíja nemzetközi hallgatóknak

A kancellár/alkancellár ösztöndíjai néhány egyetem legrangosabb ösztöndíjai Nagy -Britanniában és Ausztráliában kiváló nemzetközi hallgatóknak. Jellemzően a kancellár/alkancellár hivatala finanszírozza, és lehet teljes/részleges tandíjmentesség formájában, és tartalmazhat ösztöndíjat/ösztöndíjat.


Westminster alkancellár ösztöndíja a fejlődő ország diákjai számára
A Westminster-rektorhelyettesi ösztöndíjak az egyetem legrangosabb kitüntetései, ezt az ösztöndíjat az alkancellári hivatal finanszírozza, és célja egy fejlődő országból származó hallgató teljes finanszírozása, hogy teljes idő Mesterfokozat az Egyetemen. Az ösztöndíj magában foglalja a teljes tandíjmentességet, a szállást, a megélhetési költségeket, valamint a Londonba érkező és onnan érkező járatokat.

Lásd az egyik ösztöndíjból finanszírozható tanfolyamot: Nemzetközi kapcsolatok és fejlesztés (BA) a Westminsteri Egyetemen

)

University of the West of England kancellári ösztöndíjak
The University of the West of England, Bristol felajánlja a kancellári ösztöndíjat, amelyben a címzettnek szakmai gyakorlatot kell elvégeznie a Nemzetközi Fejlesztési Irodában és más osztályokon, valamint köteles követni az egyetem nagyköveti tevékenységét a tanfolyam teljes időtartama alatt. Az ösztöndíj fedezi a teljes tandíjat.

Lásd az egyik ösztöndíjjal finanszírozható tanfolyamot: Várostervezés (MSc, PgCert, PgDip) a Nyugat -angliai Egyetemen, Bristolban

Warwick -i kancellár nemzetközi ösztöndíjai
A Warwick Graduate School díjai kb. 25 Kancellári nemzetközi ösztöndíj a legkiemelkedőbb nemzetközi PhD -jelentkezőknek évente. Az ösztöndíjak bármely nemzetiségű és a Warwickben felajánlott tudomány számára nyitottak. Az ösztöndíjak tartalmazzák a tengerentúli tandíj teljes kifizetését és a fenntartási ösztöndíjat.

Nottingham alkancellár Nemzetközi ösztöndíjak a kutatási kiválóságért
Az Egyetem of Nottingham ösztöndíjat kínál nemzetközi hallgatóknak, akik PhD vagy MPhil kutatási programot szeretnének folytatni az Egyetemen. Az ösztöndíjak teljes tandíjat fedeznek.

Sussex -i Egyetem kancellári nemzetközi ösztöndíjai
A Sussex -i Egyetem kancellári nemzetközi ösztöndíjai többségben állnak rendelkezésre a Sussex-i iskolákban, és tanulmányi teljesítményük és potenciáljuk alapján ítélik oda azoknak a nem uniós nemzetközi hallgatóknak, akik jelentkeztek, és felkínálták számukra a Sussex-i Egyetem nappali tagozatos posztgraduális tanulmányait. Az ösztöndíj 50% kedvezmény a nemzetközi hallgatói tandíjból.

Lásd az egyik ösztöndíjjal finanszírozható tanfolyamot: Energiapolitika (MSc) a Sussexi Egyetemen

A Macquarie alkancellári nemzetközi ösztöndíjak
A Macquarie alkancellár nemzetközi ösztöndíjai azok a nemzetközi hallgatók számára állnak rendelkezésre, akik a Macquarie Egyetem legtöbb kurzusán egyetemi vagy posztgraduális tanfolyamot szeretnének folytatni. North Ryde campus. Az ösztöndíj összege 10 000 AUD -ig változik.

Lásd az egyik ösztöndíjjal finanszírozható tanfolyamot: A Macquarie Egyetemen végzett környezetvédelmi és fenntarthatósági (MA) fejlesztési tanulmányok

A Charles Darwin Egyetem rektorhelyettesének nemzetközi, nagy teljesítményű ösztöndíjai
Charles Darwin Az egyetem korlátozott számú 25-50%-os tandíj-ösztöndíjat kínál nemzetközi hallgatóknak, akik tanulmányi kiválósággal és magas eredményekkel rendelkeznek, és akik egyetemi vagy posztgraduális tanfolyamot szeretnének kezdeni a CDU-n.

Lásd az egyik ösztöndíjjal finanszírozható tanfolyamot: Sürgősségi és katasztrófavédelmi (MSc) a Charles Darwin Egyetemen

)  • .
    Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.