35 Nemzetközi ösztöndíjak a fejlesztéssel kapcsolatos tanulmányokhoz

Jelentős számú ösztöndíj létezik, amelyek támogatják a fejlesztéssel kapcsolatos tanulmányokat [] segítséget nyújt hazája fejlődésében.

Rotary Foundation Global Scholarship Grants (Bármely ország)
A Rotary Foundation Global Grants támogatható ösztöndíjak fenntartható, nagy hatású finanszírozására eredmények a Rotary hat fejlesztési területének egyikében: fejlesztések: béke és konfliktusmegelőzés/-megoldás, betegségek megelőzése és kezelése, víz és higiénia, anyák és gyermekek egészsége, alapoktatás és írástudás, valamint gazdasági és közösségfejlesztés. A tanulmányi ösztöndíjak értéke legalább 30.000 dollár. Általában a tanulmányi ösztöndíjakat bármely országban el lehet végezni, ahol van Rotary klub vagy körzet.

Lásd még Rotary Nemzetközi Béke Ösztöndíjak és Rotary Ösztöndíjak vízügyi és higiéniai szakemberek számára.

OFID Ösztöndíj (Bármely ország)
Az OFID (Az OPEC Nemzetközi Fejlesztési Alap) teljes mértékben finanszírozott ösztöndíjak azoknak a sikeres pályázóknak, akik világszerte akkreditált egyetemen szeretnének mesterképzést szerezni egy fejlesztéssel kapcsolatos tudományágban (jóváhagyás függvényében). Az OFID ösztöndíj nyertese legfeljebb 50 000 USD tandíj -támogatást és havi juttatást kap a megélhetési költségek, a könyvek és a szállás fedezésére.

Japán Világbank Közös Ösztöndíjprogram (Több ország)
A Japán Világbank Közös Diplomás Ösztöndíjprogramja ösztöndíjakat nyújt a A Világbank tagországai, hogy fejlõdéssel kapcsolatos tanulmányokat folytassanak a világ egyes egyetemein. Az ösztöndíjak fedezik a mesterképzés vagy azzal egyenértékű képzés elvégzésének költségeit, beleértve a tandíjat, a napidíjat, az utazási költségeket.

ADB Japán ösztöndíjprogram (ázsiai országok)
Az Asian Development Bank-Japan Scholarship Program (ADB-JSP) célja lehetőséget biztosítanak az ADB fejlődő tagországainak jól képzett polgárainak, hogy az ázsiai és csendes-óceáni térségben részt vevő tudományos intézményekben posztgraduális tanulmányokat folytassanak közgazdaságtanban, menedzsmentben, tudományban és technológiában, valamint más fejlesztéssel kapcsolatos területeken. Az ösztöndíj teljes tandíjat, havi megélhetési és lakhatási támogatást, könyvek és oktatási anyagok juttatását, egészségbiztosítást és utazási költségeket biztosít.

DAAD ösztöndíjak a fejlesztéshez kapcsolódó posztgraduális képzésekhez (Németország)
A Német Akadémiai Csereszolgálat (DAAD) ösztöndíjakat biztosít nemzetközi hallgatóknak a német egyetemek fejlesztésével kapcsolatos posztgraduális képzések széles skálájára. Az ösztöndíjak célja a fejlődő országok akadémiai végzettségű fiatal szakembereinek további speciális tanulmányok biztosítása. Az ösztöndíjak havi 750 eurós kifizetést tartalmaznak a diplomásoknak vagy 1000 eurót a doktorjelölteknek; egészség-, baleset- és személyi felelősségbiztosítási fedezetbe történő kifizetések; és utazási támogatás, kivéve, ha ezeket a költségeket a székhely szerinti ország vagy más finanszírozási forrás fedezi.

Lásd még DAAD Masters ösztöndíjak a közpolitikáért és a jó kormányzásért

KAAD ösztöndíjak a fejlődő országok számára (Németország)
A KAAD ösztöndíjak a posztdiplomásoknak és azoknak az akadémikusoknak szólnak, akik már szerzett szakmai tapasztalatot, és akik érdeklődnek a posztgraduális tanulmányok (vagy kutatások) iránt. tartózkodik) Németországban. Az ösztöndíjak Afrika, Ázsia, Közel -Kelet vagy Latin -Amerika fejlődő vagy feltörekvő országainak polgárai. Nincs konkrét tantárgy-preferencia, de van bizonyos hajlam a „fejlesztésorientált” tanulmányok vagy tanulmányok felé, amelyek jelentősek lesznek a kérelmező hazája számára.

VLIR-UOS ösztöndíjprogram (Belgium)
A VLIR-UOS minden évben ösztöndíjakat ad a fejlődő országok diákjainak tanulmányozására a 15 nemzetközi tanfolyamprogram (ICP) vagy a 6 nemzetközi képzési program (ITP) egyike a fejlesztéssel kapcsolatos területeken. Az ösztöndíjak fedezik az összes kapcsolódó költséget, beleértve a juttatást, a szállást, az utazási költségeket, a tandíjat és a biztosítást.

Lásd még CIUF-CUD ösztöndíjak, amelyek Belgiumban is nyújtanak ösztöndíjat a fejlesztéssel kapcsolatos tanulmányi területekhez.

Hubert Humphrey ösztöndíjprogram (USA)
A Hubert H. Humphrey ösztöndíjprogram egy évet biztosít szakmai gazdagodás az Egyesült Államokban a világ kijelölt országaiból származó tapasztalt szakemberek számára. Az ösztöndíj tíz hónapos, nem diplomás tanulmányokat és kapcsolódó szakmai tapasztalatokat biztosít az Egyesült Államokban. A támogatható tanulmányi területek többnyire fejlesztéssel kapcsolatosak. Az ösztöndíj tandíjat, megélhetési támogatást, baleset- és betegségbiztosítást, könyvtámogatást, légi utazást stb. Biztosít

Nemzetközösségi ösztöndíjak (UK) < br> A Commonwealth ösztöndíjak a fejlődő nemzetközösségi országok hallgatói számára szólnak, akik mester- és doktori tanulmányokat szeretnének folytatni az Egyesült Királyságban. Minden tantárgy támogatható, bár a CSC kiválasztási kritériumai elsőbbséget élveznek azoknak az alkalmazásoknak, amelyek erős jelentőséggel bírnak a fejlesztés szempontjából. Minden ösztöndíj repülőjegyet biztosít az Egyesült Királyságba és onnan, valamint tandíjat és vizsgadíjat, személyi fenntartási támogatást, szakdolgozati támogatást (adott esetben), kezdeti érkezési támogatást

Lásd még Commonwealth Shared Scholarship Scheme és Commonwealth Távoktatási ösztöndíjak, amelyek mindketten olyan tanfolyamokat támogatnak, amelyek erősen kapcsolódnak a fejlődéshez.

Allan & Nesta Feguson Charitable Trust Masters ösztöndíjak a Sheffieldi Egyetemen (Egyesült Királyság)
Az Egyetem A Sheffield, az Allan és a Nesta Ferguson Charitable Trust és a Sheffield Institute for International Development együttműködésével most 12 ösztöndíjat (3 év felett) kínálhat a fejlődő országokból származó nemzetközi hallgatók számára számos, a Sheffieldi Nemzetközi Fejlesztési Intézet. Minden ösztöndíj teljes tandíjmentességet, egyetemi szállásfenntartást és havi ösztöndíjat kínál.

Louis Dreyfus-Weidenfeld ösztöndíj- és vezetői program (Egyesült Királyság)
A Louis Dreyfus-Weidenfeld ösztöndíj- és vezetői program támogatja a kiemelkedő hallgatókat az átmeneti és feltörekvő gazdaságoktól szerte Afrikában, Ázsiában és Dél -Amerikában, hogy az Oxfordi Egyetemen diplomát szerezzen. A jogosult posztgraduális programok a mezőgazdasághoz, az egészségügyhez, a környezet- és vízgazdálkodáshoz, a közgazdaságtanhoz, a köz- és külpolitikához kapcsolódnak. Az ösztöndíj fedezi az egyetemi és főiskolai díjak 100% -át, valamint a megélhetési költségek támogatását.

Nemzetközi Vízi Központ Ösztöndíjak Nemzetközi Diákoknak (Ausztrália)
Az IWC Masters Ösztöndíjak rangos ösztöndíjak, amelyeket évente ítélnek oda magas színvonalú nemzetközi jelölteknek az integrált vízgazdálkodás (MIWM) mestere, és akik egyértelműen bizonyítják a jövő vízi vezetőivé válásának lehetőségét. Az Észak-Amerikát, Európát és Ázsiát célzó ösztöndíj teljes tandíjat fedez, míg az ázsiai-csendes-óceáni térség, Latin-Amerika, Afrika és a Közel-Kelet kiemelt országainak szánt ösztöndíj fedezi a teljes tandíjat, a megélhetési költségeket és a visszautazást Ausztrália, diákvízum és tengerentúli egészségügyi ellátás.

ESED ösztöndíjak a fenntartható energiafejlesztési tanulmányokhoz (Bármely ország)
Az ESED ösztöndíj célja a kiemelkedő hallgatók támogatása fejlett tanulmányokat a fenntartható energiafejlesztés terén, és ösztönözni az érdemi hozzájárulást a témával kapcsolatos kollektív ismeretekhez. A mesterképzésben részt vevő hallgatók számára évente legfeljebb 23 000 USD ösztöndíjat kínálnak két évig.

Az ENSZ fenntarthatósági egyetemi ösztöndíjai (Japán)
A Japán Alapítvány az Egyesült Nemzetek Egyetemének (JFUNU) ösztöndíja igénybe vehető kiemelkedő jelentkezők a fejlődő országokból, akik bizonyítani tudják, hogy pénzügyi segítségre van szükségük, és akik felvételt nyertek az ENSZ Egyetem Fenntarthatósági Mester Programjába-Fenntarthatósági Tanulmányi Intézet (UNU-IAS). Az ösztöndíj fedezi a teljes tandíjat, és havi 150 000 JPY* juttatást biztosít a megélhetési költségekhez, legfeljebb 24 hónapig.

Lásd még JFUNU ösztöndíjak a fenntarthatósági tudományok doktora számára

) SEARCA Graduate Scholarships in Agriculture (Ázsia)
A SEARCA Graduate Scholarship Program célja, hogy biztosítsa a délkelet -ázsiai mezőgazdasági tudósok és szakemberek relevanciáját és reagálását a globális fenntartható fejlődés kérdéseire. A támogatható tanulmányi területek közé tartozik a mezőgazdaság és a kapcsolódó tudományok (beleértve a biológiai tudományokat, a halászatot, a környezettudományokat, a statisztikákat, az erdészetet és a társadalomtudományokat). Az ösztöndíj fedezi az ösztöndíjat, a tandíjat, a nemzetközi és belföldi utazási juttatásokat, a szakdolgozat/értekezés támogatását, a könyvtámogatást és az egészségbiztosítást.

Skoll MBA ösztöndíjak a szociális vállalkozások számára a Said Business Schoolban
A Skoll MBA ösztöndíj versenyképes ösztöndíj a bejövő MBA hallgatók számára, akik vállalkozói megoldásokat kell keresni a sürgős társadalmi és környezeti kihívásokra. Az ösztöndíj finanszírozást és exkluzív lehetőségeket biztosít a világhírű vállalkozók, gondolatvezetők és befektetők találkozásához. Az ösztöndíj fedezi az MBA program tandíj- és főiskolai díjainak teljes költségét, valamint a szükség szerinti részleges megélhetési költségeket, további 8000 font erejéig.

Papworth marsall ösztöndíjak a mezőgazdasághoz és kertészethez kapcsolódó kurzusokhoz
Papworth marsall ösztöndíj egyéves posztgraduális képzéseket finanszíroz, mint például MSc vagy MA a mezőgazdasághoz, kertészethez és fejlesztéshez kapcsolódóan az Egyesült Királyságban részt vevő egyetemeken a fejlődő országok diákjai számára. Az ösztöndíjak értéke 14 500 és 21 500 font között változik, helytől és választott egyetemtől/főiskolától függően. Az ösztöndíjak célja a tandíj, a megélhetési költségek és az utazási költségek többségének finanszírozása.

IOE-ISH Centenary Masters Ösztöndíjak (UK)
Az IOE a International Students House Centenary Masters ösztöndíjakat kínálja azoknak a hallgatóknak, akik tervezik dolgozzanak akár hazájukban, akár máshol, hogy javítsák a hátrányos helyzetű, kirekesztett vagy alulteljesítő állampolgárok körülményeit. Az ösztöndíjak az UCL Oktatási Intézetben kínált nappali tagozatos mesterképzési programokra vonatkoznak. Ez fedezi a teljes tandíjat és a szállást az International Students House -ban.

Lásd még IOE-ISH centenáriumi doktori ösztöndíjak

Wellcome nemzetközi mesterképzési ösztöndíjak
A Wellcome nemzetközi mesterösztöndíjak lehetőséget kínálnak az alacsony és közepes jövedelmű országok állampolgárainak, hogy bármely egyetemen felkínált, egészséggel kapcsolatos témában képzést kapjanak mesterképzési szinten. a világ körül. Az ösztöndíj 120 000 fontot ér, beleértve a fizetést, a tanulmányi ösztöndíjat, a díjakat és a kutatási költségeket.

Lásd még Wellcome nemzetközi képzési ösztöndíjak

A Glenmore Orvosi posztgraduális ösztöndíj az Edinburgh-i Egyetemen
Ösztöndíjak állnak rendelkezésre posztgraduális, nappali tagozatos egyéves mesterképzésre az Egyetem által felkínált jogosult humán orvosi programra. Minden ösztöndíj fedezi a támogatható programok teljes tengerentúli tandíját, és egy tanévre tartható.

Lásd még Glenmore ONLINE orvosi posztgraduális ösztöndíjak

Sidney Topol ösztöndíj az erőszakmentes gyakorlatban a Brandeis Egyetemen
A Brandeis Egyetem Szociálpolitikai és Menedzsment Heller Iskolája Sidney Topol ösztöndíjat kínál az erőszakmentes gyakorlatban az együttélés és konfliktusok mesterképzésre (COEX) jelentkezőknek. Ez egy teljes tandíj, és nem fedezi a repülőjegyeket, díjakat, egészségbiztosítást vagy lakhatást.

Lásd még: Fitzduff család szociálpolitikai és együttélési ösztöndíja

Aga Khan Alapítvány Nemzetközi Ösztöndíjprogram (Bármely ország)
Az Aga Khan Alapítvány évente korlátozott számú ösztöndíjat biztosít posztgraduális tanulmányokhoz kiválasztott országok (Banglades, India, Pakisztán, Afganisztán) kiemelkedő hallgatói számára, Tádzsikisztán, Szíria, Egyiptom, Kenya, Tanzánia, Uganda, Mozambik és Madagaszkár), akiknek nincs más eszközük tanulmányaik finanszírozására. Franciaországban, Portugáliában, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Kanadában olyanok jelentkezését fogadják el, akik eredetileg a fenti fejlődő országok valamelyikéből származnak, érdeklődnek a fejlődéssel kapcsolatos tanulmányok iránt, és nincs más eszközük oktatásuk finanszírozására. Az ösztöndíjakat 50% -os támogatás: 50% hitel alapon ítélik oda évente egyszer, versenyképes pályázati eljárás keretében. Az Alapítvány csak tandíjban és megélhetési költségekben segíti a hallgatókat. Általában a tudós engedélyezett, hogy jó hírű egyetemet válasszon.

Reach Oxford ösztöndíjak (Egyesült Királyság)
Számos oxfordi főiskola kínál Reach Oxford ösztöndíjakat olyan fejlődő országok diákjainak, akik politikai vagy pénzügyi okok miatt, vagy azért, mert nincsenek megfelelő oktatási lehetőségek, nem tanulhatnak diplomát saját országukban. A jelentkezőknek tanulmányaik után vissza kell térniük szokásos tartózkodási országukba. Az ösztöndíjak fedezik az egyetemi díjakat és a főiskolai díjakat, a megélhetési költségekhez nyújtott támogatást és évente egy oda -vissza repülőjegyet.

Australia Awards ösztöndíjak (Ausztrália)
Australia Awards ösztöndíjak, korábban ausztrál fejlesztési ösztöndíjak (ADS) ösztöndíjak nemzetközi hallgatók, akik szakképzést, alapképzést, posztgraduális diplomát és PhD fokozatot szeretnének elvégezni az ausztrál egyetemeken. Az ösztöndíjasoknak tanulmányaik befejezése után két évre vissza kell térniük állampolgársági országukba, hogy hozzájáruljanak hazájuk fejlődéséhez. Az ösztöndíj -előnyök általában a következőket tartalmazzák: teljes tandíj, oda -vissza repülőút, letelepedési támogatás, megélhetési költségekhez való hozzájárulás (CLE), tengerentúli hallgatói egészségügyi fedezet (OSHC) stb.

Új -zélandi nemzetközi ösztöndíjak (Új -Zéland)
Az új -zélandi nemzetközi ösztöndíjak lehetőséget biztosítanak nemzetközi hallgatók számára a kiválasztott fejlődő országokból Afrikában, Ázsiában, Latin -Amerikában és Karib-térségben tanulni Új-Zélandon, hogy ismereteket és készségeket szerezzen posztgraduális tanulmányok során olyan speciális témákban, amelyek segítik hazájuk fejlődését. Az ösztöndíjak tartalmazzák a tandíjat, az utazási költségeket, a megélhetési támogatást és a biztosítást.

American University Emerging Global Leader Scholarship (USA)
Az AU feltörekvő globális vezetői ösztöndíja jól teljesítő nemzetközi hallgatókat céloz meg akik elkötelezettek a pozitív állampolgári és társadalmi változások iránt, és szeretnének az Amerikai Egyetemen felajánlott alapképzést szerezni. Azoknak a diákoknak szól, akik hazatérnek, hogy fejlesszék a saját országukban az alulfinanszírozott, alulszolgáltatott közösségeket. Az AU EGL ösztöndíj teljes tandíjat és szobát és ellátást fedez.

Megoldások fejlesztése ösztöndíjak a Nottinghami Egyetemen (Egyesült Királyság)
A Fejlesztő megoldások ösztöndíjak Afrikából, Indiából érkező nemzetközi diákok számára készültek vagy a Nemzetközösség egyik fejlődő országa, akik mesterfokozatot szeretnének tanulni a Nottinghami Egyetemen, és változtatni szeretnének hazájuk fejlődésén. Minden évben 105 ösztöndíjat ítélnek oda - 30 ösztöndíj fedezi a teljes tandíjat, míg 75 a tandíj 50% -át.

A Nyugat -angliai Egyetem Milleniumi Fejlesztési Ösztöndíjai (Egyesült Királyság)
A Nyugat -Angliai Egyetem, Bristol a millenniumi fejlesztést kínálja Ösztöndíj azon nemzetközi hallgatók számára, akik országukon belül szeretnék elérni a millenniumi fejlesztési célokat. Ennek az ösztöndíjnak a kedvezményezettje köteles szakmai gyakorlatot végezni a Nemzetközi Fejlesztési Irodában. Az ösztöndíj teljes tandíjat tartalmaz.
  • .
    Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.