10 ösztöndíj Kanadában nemzetközi hallgatóknak

Korlátozott számú kanadai ösztöndíjUSA ösztöndíjakEgyesült Királyság ösztöndíjaiAusztrália ösztöndíjak

Lester B. Pearson nemzetközi ösztöndíjak
A Torontói Egyetem Lester B. Pearson nemzetközi ösztöndíjprogramja célja, hogy elismerje azokat a nemzetközi hallgatókat, akik kivételes tanulmányi eredményeket és kreativitást tanúsítanak, és akiket vezetőként ismernek el iskolájukban. Az ösztöndíj fedezi a tandíjat, a könyveket, az esetleges költségeket és a teljes tartózkodási támogatást négy évig.

A York Egyetem Nemzetközi Hallgatói Ösztöndíjprogramja
Ösztöndíjra jogosultak azok a nemzetközi hallgatók, akik kiváló tanulmányi eredményekkel rendelkeznek és felvételt nyertek a York Egyetemre 60 000–100 000 dollárt ér egy négyéves képzési programért.

A British Columbia Egyetem ösztöndíjai nemzetközi hallgatóknak
Az UBC elismeri a világ minden tájáról származó kiemelkedő hallgatók tanulmányi eredményeit azáltal, hogy évente több mint 10 millió dollár CAD díjakra, ösztöndíjakra és egyéb pénzügyi támogatásokra a nemzetközi egyetemi hallgatók számára.

Lásd még Karen McKellin Nemzetközi Leader of Tomorrow Award és Donald A. Wehrung International Student Award

Carleton Prestige ösztöndíjak
A Carleton Egyetem a következő Prestige ösztöndíjakat kínálja a kiemelkedő beérkező egyetemi hallgatóknak, 90% -kal jobb felvételi átlaggal. A kancellári ösztöndíj, a Richard Lewar belépő ösztöndíj, a Carleton University kiválósági ösztöndíja, a Carleton University SHAD ösztöndíja 20 000-30 000 CAD, míg a Riordon ösztöndíj és a Collins Prestige ösztöndíj 4 évig fedezi a teljes tandíjat.

Lásd mégA Carleton Egyetem felvételi ösztöndíjai nemzetközi hallgatóknak

) Calgaryi nemzetközi felvételi ösztöndíjak
A Calgaryi Egyetem nemzetközi felvételi ösztöndíja rangos díj, amely elismeri az egyetemi egyetemi tanulmányait megkezdő nemzetközi hallgató kiemelkedő eredményeit. A teljes összeg 4 év alatt az egyetemi program 60 000 dollár.

Winnipeg elnöki ösztöndíjai a világ vezetői számára
A Winnipegi Egyetem elnökének ösztöndíja a Világvezetők számára olyan nemzetközi hallgatóknak jár, akik az egyetem tanszékei először. Az ösztöndíjak 3500-5000 dollár között mozognak.

Humber College nemzetközi felvételi ösztöndíjak
A Humber megújítható teljes és részleges tandíj -ösztöndíjat kínál új, nemzetközi és szeptemberi januári diákoknak minden évben.

Vanier Canada Graduate Scholarships
A Vanier Canada Graduate Scholarships (Vanier CGS) azért jött létre, hogy világszínvonalú doktoranduszokat vonzzon és tartson fenn. Kanada létrehozása a kutatás és a felsőoktatás kiválósági globális központjaként. Az ösztöndíjak a részt vevő kanadai egyetemeken doktori fokozatra (vagy kombinált MA/PhD vagy MD/PhD) irányulnak. Az ösztöndíj értéke 50 000 dollár évente három évig.

Manitoba Egyetem Graduate Fellowships
A Manitoba University Graduate Fellowships (UMGF) érdemeken alapuló díjak, amelyekre bármely nemzetiségű diákok, akik nappali tagozatos végzős hallgatóként (mesterképzésben vagy Ph. D.) kerülnek nyilvántartásba a Manitoba Egyetemen. Az ösztöndíjak értéke 18 000 dollár a PhD hallgatók esetében, vagy 14 000 dollár a mester hallgatók esetében 12 hónapos időszakra.

Pierre Elliot Trudeau Alapítvány doktori ösztöndíjai
Az ösztöndíjakat külföldi állampolgárok vehetik igénybe (előnyben részesítve a fejlődő világ jelöltjeit)) akik társadalomtudományi és bölcsészdoktori képzésre jelentkeznek, vagy teljes munkaidőben regisztráltak egy ilyen program első vagy második évében egy kanadai egyetemen. Éves értéke tudósonként legfeljebb 60 000 dollár, legfeljebb három évig.

University of Waterloo Master's Excellence Awards
Az International Master's Excellence Award (IMAE) díjat jogosult nemzetközi mester a Waterloo Egyetemen általában kutatási alapú posztgraduális programba belépő hallgatók. A díjat termelésenként 2500 dollárra, legfeljebb öt ciklusra kell értékelni.

University of Calgary Graduate Awards
A Calgaryi Egyetem teljes és részleges ösztöndíjak széles skáláját kínálja nemzetközi hallgatóknak. Az ösztöndíj értéke 1000 és 40 000 dollár között mozog, és különböző tanulmányi területekre terjed ki.

Tekintse meg a kanadai kormány által összeállított ösztöndíjlehetőségek részletes listáját nem kanadaiak számára .
  • .
    Ez NEM a hivatalos ösztöndíj oldal. Ez csak egy oldalas összegzett felsorolás az ösztöndíjról. Miközben igyekszünk az információkat naprakészen és helyesen tartani, az információk bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A teljes és frissített információkért kérjük, mindig nézze meg az ösztöndíj -szolgáltató hivatalos weboldalát.